Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhersbrev - cheerinfo 5

Hej på er alla

 

Spännande saker är på gång som jag skrev om i förra Cheerinfo. På tisdag flyger jag och Katarina Eriksson till Finland för att träffa det Finska förbundet. Vi skall se på deras nya breddkoncept Active Cheer vilket skall bli jättekul. Mer info kommer efter vårt besök.

Som ni alla vet så var en av punkterna under Cheerforum just att prata om breddverksamhet och vad ni som föreningar såg som det största hindret för att starta ännu fler grupper än ni gjort denna terminen Mer info om detta hittar ni nedan.

I veckan träffade jag även en del av tävlingskommitten. Väldigt bra och givande samtal om framtiden och nu är tankarna igång för fortsatt arbeta. Jag kommer träffa alla våra kommitteer under hösten för planering av det fortsatta arbetet.

I veckan har jag även varit på en förelsäning med retorikern Erland Lundström. " Konsten att tala är att tala så lite som möjligt!" Hur kommunicerar ni i er förening? Har ni veckomöten, månadsmöten eller något bra tips till oss andra att ge mejla mig gärna så lägger jag kanske ut det här i vårt Cheerinfo.

 

Nu skall jag hålla helg och jag hoppas att ni alla får en fin helg.

Tjipp och hej

Kia

 


Ni har väl inte missat att vi lagt upp nya tävlingsdatum på vår hemsida? Detta är bara tre av alla tävlingar som kommer att hållas inom den närmaste tiden.

Haninge Cheer Elite Tyckartävling
20 november - Torvalla Haninge

Novembercup
3 december - Boråshallen, Borås

Start Winter cup
28 januari 2017 - Stockholm

FWC Tyckartävling 
29 januari 2017 - Boden

 

 


Bli fler för att kunna göra mer.....

Under vårt Cheerforum pratade vi om just möjligheten att bli fler aktiva cheerleaders. Vad är det som stoppar er föreningar från att starta fler grupper, fler än ni redan gjort denna terminen?

Under väldigt intressanta diskussioner kom det sen fram att det handlar främst om tre saker:

  • Brist på utbildade ledare
  • Brist på halltider
  • Tävlingstung verksamhet, hitta en annan form för att enbart kunna träna cheerleading.

Detta är då tre focus områden som kommer ingå i vårt breddprojekt. Är du intresserad att vara med och utveckla dessa tankar och göra det till något mer konkret? Tveka inte och mejla oss då på scf@cheerleading.se


Facebok tips!

Visste  ni att ni på er FB sida kan lägga till en knapp? Här kan man välja om man vill ha en "kontakta oss" knapp eller "mejal oss kanpp".


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.