Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sömnskola

Den 12 oktober är det dags för Sömnskola i Malmö. Sömnskola är ett konkret verktyg att använda i det förebyggande, hälsofrämjande och åtgärdande arbetet i skolan. Vi går igenom sådant som påverkar hur eleverna mår och hur det går för dem i skolan. Livsstilen är direkt kopplad till både hälsa och prestation. I kursen igår både sömn, stress, medieanvändning, kost, motion och hjärna. Efter kursen kan man själv hålla Sömnskola för sina elever, i förebyggande syfte eller för att hjälpa dem som hamnat i lite mindre bra vanor och rutiner. 

När och var

Kurstider är 10.00 - 16.00 och vi håller till i Travel Shops lokaler på Carlsgatan 4 i centrala Malmö. Mejla din intresseanmälan till info@unglivsstil.se Priset för kursen är 1750 kronor. Kursmaterial, lunch, fika och boken Så funkar det! sömn, stress och lite annat ingår i priset. Moms tillkommer. 

-Vi tycker att arbetet med sömnskola är otroligt roligt och meningsfullt och det stämmer stämmer väl överens med elevhälsans uppdrag om att jobba hälsofrämjande och förebyggande. Det säger skolsköterskan och kuratorn på Rönninge gymnasium som gått Sömnskolan för Ung Livsstil. Läs mer om hur de jobbat utifrån kursen Sömnskola..


Med en hållbar livsstil ökar möjligheten till inlärning, fokus, minne och motivation. 

 


Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.