Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

nyheter och reflektioner från nordresurs

Hösten är på intågande och jag hoppas du har haft en bra sommar !  

Goodenough akademin - vi fortsätter med webbinarier i höst. 

Vi behöver hitta sätt att känna att det vi gör är tillräckligt bra, ge oss tid för att reflektera och fokusera på det som fungerar.

Stanna upp och få påfyllning – ge dig tid att reflektera över det gör som fungerar och du har klarat av. Hur är det att tänka att det du gör är tillräckligt bra – finns den risk att du blir lat eller att du inte får något gjort då ??

Ofta drivs chefer att ta ansvar och göra bra ifrån sig – det är därför de blir chefer och så skall de lämna de fina egenskaperna för att hålla som chef.

Det vill vi  hjälpa till med – att korta stunder och någon dag då och då landa i sig själv.

Webinarierna är helt kostnadsfria.

Boka av  30/9, 21/10, 24/11, 15/12  mellan kl 11.45 - 12.15

Anmälan:

Anmäl dig till nästa tillfälle här. Om du inte har möjlighet att vara med så kommer du att få inspelningen. Men för att få den behöver du alltså vara anmäld. Det kan vara bra att veta att du kommer att se och höra oss, men du kommer inte att synas eller höras i sändningen. VIll du kan du kommentera eller ställa frågor via en chatfunktion.

Läs mer och anmäl dig genom länken här: 

Anmäl dig här  

 

Augustisolen 

Retreat i Skärhamn 29 - 30 oktober 2016


Stoppa vardagsjagandet. Lägg undan mobilen och datorn. Ta  av dig klockan och sjunk in i en annan rytm. Få tid att hinna märka vad nuet faktiskt rymmer ögonblick till ögonblick när vi inte är upptagna av det som varit eller det som väntar.

Läs mer på www.nordresurs.com

Anmäl dig här 


facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.