Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV SEPTEMBER 2016

Verksamheten med kurser, socialdans och temaklasser är i full gång igen efter sommarens uppehåll. Och det kan väl inte ha gått någon förbi att det snart är Jump Session med lärarparet Mattias och Hanna? Dessutom är det höstpremiär för såväl Syltklubben som Måndagsklubben samt för en alldeles färsk lördagsklubb: Club Cactus. Missa inte det och håll till godo!

Följ Chicago på hemsidan och på Facebook.


CHICAGO JUMP SESSION 9-10 SEPTEMBER

Det är snart dags för lindy hop workshop här på Chicago - Jump Session är här igen! Det populära lärarparet Hanna Lundmark och Mattias Lundmark är huvudlärare på detta miniläger i lindy hop, med klasser fredag kväll och under lördagen. Så räkna med hög energi, lärorika och roliga lektioner och undervisning på absolut toppnivå.

Just nu har vi väntelista för följare.
Förare det är hög tid att anmäla sig nu!

För endast 800 kr (600 kr för rabatterade) ingår två danskvällar, varav en är med liveorkester, och 4 timmars intensiv dansundervisning.

Anmälan är öppen - boka nu >>


KURSOMGÅNG 2

Kursomgång 1 har visserligen precis bara börjat men det är ändå dags att börja tänka på vilka kurser du vill gå kursomgång 2. Kursstarten är mellan den 25 och 29 september. Kursschemat kommer att se ut precis som tidigare och självkart har vi Öppet hus inför kursstarten. Läs mer om anmälan och kurser här >>


SWINGA UT PÅ CHICAGO VARJE ONSDAG

Onsdagskvällarna med prova-på-kurs och danskväll fortsätter som vanligt utan avbrott. Våra eminenta swingjockeys står för musiken dessa danskvällar. Den sista augusti kommer Tommy Löbel Swing Band och förgyller källen för oss.


HÖSTPREMIÄR FÖR SYLTKLUBBEN

Den 4 september är det höstpremiär på Syltklubben! Swingjazzmusiken står i centrum. Entrén är fri denna kväll men se till att ta med lite dricks till husbandet.

På Syltklubbens jam sessions skapas en mötesplats och plattform för både etablerade musiker och nya stjärnskott. Den här kvällen går det alldeles utmärkt att ta sig en sväng om eller bara umgås och spisa jazz.

Läs mer om Syltklubben här >>


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

Lördagsdanserna är tillbaka i full skrud och Club Hot-Cha är först ut i september följt av Live på Chicago lördagen efter. Missa inte nya Club Cactus den 24 september där the Sunshine Girls plockar godbitar ur Bengt Olov Ljungs skivsamling. Det blir det mesta och det bästa av swingmusik som du kan hitta på 78-varvare. Det blir även skivroulett - här har du chans att påverka kvällens utbud av musik. Självklart blir det dans hela vägen.

3/9 Club Hot-Cha
10/9 Live på Chicago
- Hasse Ling & His Syncopators Of Swing
17/9 Filmvisning och Elevdans
24/9 Club Cactus

Mer om detta samt alla lördagsteman här >>


TEMAKLASSER PÅ SÖNDAGAR

Den sena tiden på söndagarna (20.00-21.15) viger vi åt temaklasser av olika karaktär. Här får du möjlighet att grotta in dig lite extra i diverse dansrelaterade ämnen. Priset för en temaklass kommer i höst vara 180:-/120:-.

4/9 Syltklubben (ingen temaklass)
11/9 Parakrobatik (kom med egen partner)
18/9 Charleston i Lindy Hop
25/9 Big Apple (del 1)
Läs mer här >>


EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

På lördagar mellan 11.00 och 13.00 är det möjligt att träna på Chicago för egen maskin. Det enda som krävs är att du, och om du tränar med en partner ni, har ett för kursomgången giltigt kurskort. Vi står för musik och lokal, du står för dansandet.

OBS! Det är ingen öppen träning den 10/9 eftersom det då är lindy hopläger på Chicago.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsklubben bjuder upp till dans varje måndag. Dessa kvällar dansas det foxtrot och bugg till livejazz 20.15-23.00. Nypremiär 5 september med Måndagsklubbens husband Only On A Monday. Höstens alla datum samt vilka orkestrar som spelar när finns i sin helhet på hemsidan och i vårt kalendarium.


WORKSHOP

9 - 10 SEPTEMBER


Onsdag 21/9
18:45 Lindy Hop

Lördag 24/9

13:00 Stepp
13:30 Charleston/Jazz
14:00 Lindy Hop


HÖSTPREMIÄR
SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.


SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.