Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Macromould bryter ny mark!

Vår stora Poseidon fräs har fått arbeta mycket under 2016.

Macromould har haft ett bra första halvår 2016 med stark orderingång och många nya spännande utmaningar.
Traditionellt har Macromould gjort mycket åt båtbranschen men vi ser en tydlig trend att fler och fler branscher hittar till oss och ser fördelarna med vårt sätt att arbeta samt uppskattar vår höga kvalitet.


Som följd av arbetet med nya branscher har vi även fått chansen att utveckla oss och börja arbeta med för oss helt nya material. Vi har bland annat gjort ett nytt spännande projekt i lera, något som vi tror och hoppas kommer vara ett material vi kommer få jobba ytterligare med i framtiden.
Vi har alltså inte bara breddat oss med nya branscher utan även nya material som är helt i linje med en av våra kärnvärderingar flexibilitet. Testa oss gärna!

 

Positiv Feedback från våra kunder!

Positivt är även den fina feedback vi fått från våra kunder på den höga kvalité vi levererar. Detta är vi är väldigt stolta över men det ger oss också viljan att fortsätta utvecklas ytterligare för att alltid ligga i framkant kvalitetsmässigt.

Macromould på mässor runt om i Europa

Vi har även under 2016 haft en ökad geografik spridning på våra kunder vilket vi tycker är glädjande. Som ett led i att få ytterliggare geografisk spridning kommer vi på Macromould närvara på en rad olika mässor. Först ut är Helsingfors flytande båtmässa "Uiva" 18-21 augusti. Därefter kommer vi vara på Oslos flytande båtmässa "Båter i sjøen" 1-4 september. Vi kommer även ställa ut på Elmia Subcontractor mässan i Jönköping den 8-11 november.

Läs mer om mässorna här:

"Uiva"

"Båter i sjøen"

"Elmia Subcontractor" 

 

Macromould ställer ut på METSTRADE.

Höjdpunkten under hösten kommer vara den stora marina underleverantörsmässan METSTRADE 15-17 november i Amsterdam där vi även kommer ställa ut.

Läs mer om METSTRADE här!

 

Lär känna oss!

Är ni intresserade av att träffa oss på mässorna eller komma i kontakt med oss får ni gärna höra av er till vår COO Benjamin Berner som kommer närvara på samtliga mässor.

Sebbot Invest fortsätter växa

Macromoulds moderbolag Sebbot Invest fortsätter växa och har nyanställt en ny resurs, Sebastien Ehnevid.

Sebastien kommer jobba med olika projekt inom Sebbot Invest och kommer hos oss på Macromould främst jobba med att utveckla kontakten med den norska marknaden.

Kristoffer ny CAM/CAD beredare

Macromoulds positiva utveckling de senaste åren har banat väg för flertalet nyrekryteringar, där 28 åriga Kristoffer Jansson är företagets senaste förstärkning. Kristoffer kommer senast från Form&Tools i Lindesberg och fick där med sig viktig erfarenhet som han tagit med sig och utvecklat/utvecklar vidare på Macromould. Han har redan visat framfötterna och har snabbt lärt sig det 5-axliga system som vi jobbar med.

- Kristoffer har redan hunnit visa att han har en väldigt stor förståelse för fräsning och besitter även en gedigen teknisk kompetens som Macromould kommer ha glädje av lång tid framöver. Kristoffer är ambitiös och visar en vilja att utveckla sig och bemöta kundens önskemål, en egenskap vi värderar högt på Macromould förklarar COO Benjamin Berner.
Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.