Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Juli 2017

Affirmation - ett av dina många verktyg

Detta är ett viktigt hjälpmedel från den mentala träningen som många redan gör idag utan att de kallar det just affirmationer eller ens vet att de då tar hjälp av den mentala träningen. Med affirmationer väljer man att medvetet och målinriktat använda en mening som man "tjatar in" i huvudet som en sanning.

Då är ju våra hjärnor så hjälpsamma och snälla att de på sikt tar det som en verklig sanning. En del jobbar in sin affirmation vid typ bestämda tider varje dag som någon form av träningsprogram.

En del väljer att göra det inför situationer där affirmationer behövs för att boosta sig själv. En del kommer ihåg det först när de hamnat i situationen de hade velat undvika (med hjälp av affirmationer kanske) och som de nu måste ta sig ur.

Ett tips är att du nu när du vill börja jobba med affirmationer som verktyg för din mentala hälsa, lägga in det ihop med andra vanliga rutiner som du redan gör typ hämtar en kopp kaffe, startar datorn, borstar tänderna, åker till jobbet osv. Faktiskt måste det vara inplanerat och inbokat, så att det verkligen blir av. Syftet är ju dock att det snart blir automatiserat och sker av själv.

Självklart kan du ha olika affirmationer du jobbar med och du kan givetvis byta dem lite nu och då inför specifika saker som ska hända eller situationer du vet kommer att ske.

 

  1. Fundera på vad du vill ha som första affirmation. Välj ett enkelt ord eller en extremt kort mening som just exakt nu betyder mycket för dig.

  2. Planera in där du absolut ska jobba med att säga och upprepa/tjata in din affirmation. Sedan kan du givetvis använda den mer och oftare.

  3. När du säger din affirmation ska du vara energisk i kroppen, proaktiv i sinnet och glad i rösten. Du ska få en go känsla i kroppen när du jobbar med din affirmation.

  4. Koppla gärna din affirmation ihop med tillfällen när du jobbar med andra mentala verktyg som triggers eller muskulär avspänning.

  5. Jobba med dina affirmationer över lång tid. Du vill ju ändra eller lägga till ett annat tänk/uppfattning/inställning om dig själv än du har fram till idag och då krävs det tid för att förändringen ska få full genomslagskraft.

 

Vill dina egna ord och meningar som är viktiga för dig, som är viktiga för dig att du uppnår. Fråga gärna någon annan men effekten blir starkast om du affirmerar saker du själv tycker är viktiga.

 

Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig! 

Beställ information

Beställ boken

Beställ föreläsningen Kroppsspråk

Beställ workshopen/föreläsningen Bygg din Självkänsla

Beställ föreläsningen Image Färg & Stil

 

 

En gåta:

Ju fler du tar ju fler lämnar du bakom dig?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Svaret är en timme. Du tar den första tabletten nu och nästa om en halvtimme. Den tredje och sista tabletten tar du om en timme.

Stylingtips:

Fortsätter även denna sommar med att ta upp ett av våra egna framgångsrika svenska märken. Denna gång Oscar Jakobson.

Detta är en av våra alldra äldsta och mest kända svenska märken som startade redan 1903 i Borås.

Startade som ett skrädderi men med lite annat tänk. Till skillnad från det vanligaste sättet att köpa kläder på den tiden som var skräddarsydda exakt till varje kund kom Oscar med broder fram till att man kunde i skrädderiet göra färdigsydda herrkläder i bestämda storlekar. Detta skulle ju då göra det möjligt för fler att ha råd och möjlighet att hinna tillverka fler.

Under 70-talet var Oscar Jakobson grymt dominanta och hade kanske lite svårt efter det att följa med i modet och vara i framkant med det har man medvetet satsat på att ändra under senare år då man tagit sig tillbaka till toppen igen.

Noggrant utvalda samarbetspartners genom åren har gjort att de alltid stått för hög och konstant kvalitet som gjort många kunder trogna märket genom alla år.

Den höga kvaliteten borgar ju dessutom för att varje plagg har lång livslängd och det klassiska snitten och stilen har gjort det värt att köpa Oscar Jakobson genom åren.

Får vi kanske snart se damkläder också?

 

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.