Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sveriges bästa Allsångsfinal!

En helt fantastisk avslutningskonsert av 20-årsjubileumet med Allsång på Vallarna! Kvällen bjöd på storslagen musik, underbara gäster och magiskt trumpetsolo. Regnet hängde i luften och vinden ven genom Vallarna men med Sveriges bästa allsångspublik på plats glömmer man bort både väder och vind. Finalen skrev historia då vi nu lämnar 20 säsonger bakom oss och vi är otroligt glada och tacksamma att ni varit med oss under dessa år! Nu blickar vi framåt och gör avstamp för kommande säsonger av Sveriges bästa allsång.
Tack för en underbar sommar, vi ses nästa år!

Falkenberg Violinisti Ensemble bjuder på finstämd instrumental underhållning och från scenen hörs fioler och nyckelharpa. Publiken klappar takten och för tjejerna i orkestern är det första gången de gästar Allsången.
"Det är jättetrevligt att vara här, så stor publik och härligt gäng på scenen, säger tjejerna som gärna kommer tillbaka och gästar oss fler gånger. Ensemblen består utav sju härliga musikanter: Agnes Lax, Agnes Godeé, Emma Johansson, Ylva Nilsson, Mette Gerdle, Emelie Hansson och Emmy Larsson

Magnus Johansson är den uppskattade och populärare världstrumpetaren från Göteborg. Det hävdas att den enda som kan överträffa Magnus Johansson är Magnus Johansson själv. Efter kvällens uppträdande är vi helt säkra på att så är fallet. Med en fantastisk närvaro och känsla bjuder han på mästerverk från scenen. Vinden viner och ljudet från Magnus trumpet följer med vindarna över Vallarna och Ätran. Magnus avslutar allsångsfinalen tillsammans med ensemblen med låten "Nessun Dorma". Det är så vackert och en kväll kan inte bli mer fullbordad än så här.

Arja Saijonmaa gästade oss för första gången och vi fick njuta av både välkända och nyskrivna låtar. Det blev stående ovationer till "Jag vill tacka livet" och vi vill tacka Arja för en fantastisk musikkavalkad och stämning som spred sig i augustimörkret. Arja tycker att Allsång på Vallarna har Sveriges bästa allsångspublik och vi håller verkligen med! "Vilken fest och vilken ära att få vara här. Det känns som man gästar en stor härlig allsångsfamilj och jag är så hedrad att få vara gäst här i kväll, säger Arja och tackar Falkenberg för förtroendet.

Bo&Matz orkester gör årets första och enda spelning för publiken på Vallarna. De två stiliga gentlemännen som sedan 1963 spelat tillsammans gav oss i kväll låtar från åren som gått. Det är underbart att se dem på scen tillsammans och publiken gungar med och jublar. Mats bjuder på saxofon, gitarr och skönsång och Bo bjuder i vanlig ordning på dragspel och fantastisk sång. "Tack alla för en enastående avslutningskonsert på Vallarna. Det har gått 20 år och det känns som om vi startade igår, säger Mats som får ta emot blommor från publiken. Vi kan inte låta bli att lägga upp en bild från 1997, andra sommaren, på den tiden bestod ensemblen av Dan Wigeroth, Marcus Persson, Mats Persson och Bo Liljedahl. 

Säsongfinalen bjöd på fantastiskt underhållning från vår ensemble som glittrade från scen i deras tjusiga kläder. Veckans vinnare i Allsångs-talangen Ella Tellqvist gav oss på härlig underhållning när hon framförde låten "Save me" som var en utav bidragen i melodifestivalen 2016. Matilda och Christina tolkade Elvislåtar på svenska och gav publiken en grym show och fantastisk musik. Mörkret föll över Vallarna och finalen fick ett pampigt avslut med trumpetsolo, fyrverkerier och fantastiskt vackert avslutades jubileumssäsongen med Sveriges nationalsång. En underbar kväll där vi tillsammans skrev historia, Allsång på Vallarna har nu fyllt 20 år! Tack för denna säsong och välkomna nästa sommar!

Fler bilder hittar du på vår facebooksida. Följ oss gärna där!


Allsång på Vallarna - the movie

Vallarna - En alldeles särskild plats i våra hjärtan. En underbar film har tagits fram över denna magiska plats och har du inte sett den så har du garanterat missat något. Vi presenterar Allsång På Vallarna - the movie. Filmen är inspelad måndag 25 juli 2016. Se filmen här.


Återupplev allsångssommaren!

I bildarkivet på vår hemsida har vi samlat de bästa bilderna från i sommar och från tidigare år med Allsång på Vallarna. Kanske har du själv fastnat på någon bild?


Kontakt

Mejla oss om du har önskemål eller tips på artister du skulle vilja se på Allsång på Vallarna.

Facebook

Följ oss på Facebook och ta del av senaste nytt och vad som händer både på och bakom scen.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.