Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sömn och virus

Ändrad dygnsrytm kan vara svaret på varför så många blir sjuka vid skolstarten. Läs mer


Kommer snart

Nu har manuset skickats för korrekturläsning och formgivning! Snart kommer boken om hjärnan, inlärning, motivation mm. 


Kurser

Är du intresserad av att gå någon av Ung Livsstils kurser under hösten? Skicka en intresseanmälan med namn, ort och vilken kurs du är intresserad av.


Lässtrategier

På UR.se finns fem roliga filmer om hur man läser. Funkar bra från mellan- stadiet och uppåt. 

Vår stressade skola

Den 21 november arrangerar Teamkoncept en heldag med föreläsningar under rubriken Vår stressade skola. Här har du möjlighet att lyssna till flera olika föreläsare som pratar om hur stressen påverkar inlärningen, vad stress är och hur kan man jobba stressförebyggande i skolan. Som prenumerant på Ung Livsstils nyhetsbrev kan du köpa din biljett till rabatterat pris. Ange Ung Livsstil vid bokningen så är priset 1995 kronor istället för det ordinarie priset 2695 kronor.  Läs mer om föreläsare och innehåll. Lättare frukost, lunch och eftermiddagsfika ingår i priset, moms tillkommer. 


Nytt inloggningssystem

Det nya inloggningssystemet för Ung Livsstilskunskap är nu på plats. Genom att skapa sitt unika inlogg sparas det senaste resultatet och man kan följa sin progression. Ni som inte är prenumeranter ännu kan läsa mer om Ung Livsstilskunskap.


Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

Facebook    Twitter    Instagram    YouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.