Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Programblad 

Efter sommarens Rockoff och Vikinga Marknad brukar hela Åland börja blicka mot Skördefesten. Under juli månad har det varit lungt på Skördefestkontoret men nu kör vi igång igen med rivstart för att färdigställa årets programblad. 

Idag (måndag 1.8) skickar Frida ut alla programbladstexter på korrektur via ändringsbartformulär till alla deltagare (kommer instruktioner med mailet). Ni får alla en egen inloggning och möjlighet att själv redigera texten. Det är mycket viktigt att ni noga läser igenom att tider för programpunkter och annan information är korrekt. OBS! Ändringar i programbladstexter skall göras senast 4.8 kl 16:00. Korrekturtexterna till programbladet som ni kan hitta i formuläret har utarbetas från nuvarande hemsidans texter. 


Hemsidan 

Alla uppdateringar som skall till hemsidan tar Frida Clemes hand om. Har ni uppdateringar till hemsidan maila till: frida@skordefest.ax

Har du missat någon information om Skördefesten kan du gå tillbaka och läsa våra utskick på Skördefesten hemsida. Du hittar länken här


Facebook

Kom ihåg att redan nu aktivt använda era egna fb-sidor. Vi har märkt att våra gäster tycker om när du uppdaterar och berättar vad som händer och hur förberedelserna på din Gård/ Restaurang/ Plåpp Åpp ser ut inför- och under Skördefesten. Vi försöker hålla koll och dela informationen via Skördefestens fb-sida i den mån det är möjligt. Skördefestens egen FB-sida har idag närmare 6000 följare vilket gör att inläggen når många. Gör ni ett intressant inlägg på er sida som ni garaterat vill att ska ha få spridning, hör av er så delar vi! 

Vi har även en intern Facebook grupp för deltagare i Skördefesten. Gruppen är sluten och där kan vi tillsammans diskutera frågor som rör evenemanget samt dela erfarenheter och tips om t.ex. dekorationer, parkeringsplatser osv. I gruppen delar vi också alla Skördenytt med information. Om ni inte är med i gruppen kan ni söka upp gruppen "Deltagare i Skördefest Åland" på Facebook och ansöka om att få gå med i gruppen.  


Ha en skön vecka i sommarsolen! 


Frågor? 
Kontakta: 
Liz Mattsson, Verksamhetsledare 
0457 344 56 76
info@skordefest.ax

facebooktwitterinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.