Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Reflektioner från nordresurs

Om en stund åker jag iväg på 7 dagars retreat som innebär att jag skall vara tyst och meditera i sju dagar. Jag har stämt möte med mig själv och jag är så glad att få träffa mig ett par dagar. Jag vet av erfarenhet att om 3 dagar är det möjligt att jag går ut och vandrar och är arg på allt och förmodligen tänka att jag är omgiven av ”idioter”( när det är jag som är den största ”idioten”). Övergången från ett aktivt liv med jobb och aktiviteter till lugnet är svår för mig och det är ibland svårt att acceptera. Det är en fas jag måste igenom för att komma till mig själv. Att hjälpa mig själv att landa i nuet och bli närvarande när jag skall umgås med mig, min familj och vänner i sommar.

Denna våren har det rusat och jag har en otroligt spännande och utvecklande vår – roliga jobb och känt en glädje över att få vara med att utveckla och jobba med människor. Det är en ära att få säga att jag verkligen älskar mitt jobb och njuter varje dag av det. Så TACK till er alla som jag jobbat med denna våren.

Mitt tips till dig– om du vill!

Boka en tid med sig själv. Stäng av telefonen och sätt dig bekvämt. Blunda och börja räkna dina andetag räkna till tio och börja sedan om igen.

Kommer det tankar välkomna dem och släpp dem sedan. Så kommer det nya tankar och det är bara att börja om igen. Var ödmjuk för om du har mycket tankar och acceptera det eller så kanske du somnar då är det du behöver. Poängen är inte att du sitter stilla gör det felfritt och klarar det på en gång - poängen är att du gör något för dig själv för att bli mer närvarande i nuet. 

Jag ser fram emot vilan i sommar och gläds redan nu över allt roligt som skall vara i höst. Men först ett besök i "Bara vara landet". Jag önskar dig ett besök där också och en skön sommar.

 


Det är med stor glädje jag åker med två kollegor till ön Zanzibar i januari 2017

Finn din inre ledare

Ibland behöver man resa långt bort för att hitta hem till sig själv.
När sommaren är här känns vintern långt borta - planera redan nu att åka med till den vackra ön Zanzibar. 
Utveckla dig själv och gör en god insats Läs mer 

Good enough akademin

Här ligger jag duger - att jag kan vara närvarande och glädjas åt det jag gör istället för det jag inte hinner med.

Under hösten ger vi lunchwebinarier. I en enkel form och under 30 minuter får du möjlighet att stanna upp en stund och få påfyllning. Nästa tillfälle 25/8 kl 11.45 - Skriv in redan nu.


Retreat i Skärhamn oktober 2016

Stoppa vardagsjagandet. Lägg undan mobilen och datorn. Ta  av dig klockan och sjunk in i en annan rytm. Få tid att hinna märka vad nuet faktiskt rymmer ögonblick till ögonblick när vi inte är upptagna av det som varit eller det som väntar. 
Läs mer 

 
facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.