Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV JULI 2016

Sommaren är äntligen här och Chicagos danskurser är i och med det slut för terminen. Även våra lördagsdanser, Måndagsklubben och Syltklubben har haft sina sista tillfällen för våren. Endast onsdagarna fortsätter, utan uppehåll hela sommaren. Redan nu kan ni anmäla er till höstens kurser och varför inte planera in danslägret Chicago Jump Session som går av stapeln i september? Missa heller inte våra två extrainsatta danskvällar i augusti eller att Chicago och Harlem Hot Shots gästar Stockholms Kulturfestival! Vi på Chicago önskar er alla en jättehärlig sommar och håll till godo!

Följ Chicago på hemsidan och på Facebook.


KURSOMGÅNGAR i HÖST

Vårens kurser är nu slut men redan nu kan du anmäla dig till höstens dito. Kursschemat kommer vara oförändrat.

Kursomgång 1 14/8 - 18/8 (6 ggr)
Kursomgång 2 25/9 - 29/9 (7 ggr)
Kursomgång 3 13/11 - 17/11 (6 ggr)

Till anmälan >>


CHICAGO JUMP SESSION 9-10 SEPTEMBER

Chicago presenterar återigen Chicago Jump Session! Denna gång är det den populära lärarduon Hanna Lundmark och Mattias Lundmark som står för den huvudsakliga undervisningen på detta miniläger i lindy hop. Så räkna med hög energi, lärorika och roliga lektioner och undervisning på absolut toppnivå.

För endast 800 kr (600 kr för rabatterade) ingår två danskvällar, varav en är med liveorkester, och 4 timmars intensiv dansundervisning.

Anmälan är öppen så boka din plats redan nu >>


SWINGA UT PÅ CHICAGO VARJE ONSDAG - ÄVEN UNDER SOMMAREN

Onsdagskvällarna med prova-på-kurs och danskväll rullar på som vanligt utan avbrott hela sommaren. Våra eminenta sommarswingjockeys "Tic & Tac" står för musiken dessa sommarkvällar.


SWING PÅ STOCKHOLMS KULTURFESTIVAL 17 AUGUSTI

Både Chicago och showgruppen Harlem Hot Shots kommer vara representerade på Stockholms Kulturfestival den 17 augusti på scenen belägen på Karl den Xll:s torg. Kom dit! På för- och eftermiddagen (12.00-17.00) blir det diverse prova-på-lektioner i lindy hop, stepp och charleston och dans till discjockey. Och kvällen (18.00-21.00) förgylls med dans till Hasse Ling & His Syncopators of Swing, en prova-på-kurs i lindy hop och hisnande dansshow med Harlem Hot Shots. Men helt slut är det dock inte med detta, utan vi fortsätter självklart dansandet på Chicago efteråt!

Dagschema
Kvällschema


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

Danserna på lördagskvällarna har sommaruppehåll men redan den 20/8 är allt som vanligt igen och först ut då är Klubb Swingout.

Mer om detta samt alla teman här >>


SYLTKLUBBEN

Vårens sista Syltklubben har nu varit och vi är glada över responsen och uppslutningen från både musiker, dansare och jazzdiggare på dessa jamtillställningar. Den 4/9 är det nypremiär, missa inte det! Läs mer om Syltklubben här >>


TEMAKLASSER PÅ SÖNDAGAR

Den sena tiden på söndagarna (20.00-21.15) vigs åt temaklasser av olika karaktär. Här ges möjlighet att grotta in sig lite extra i olika dansrelaterade ämnen. Priset för en temaklass kommer i höst vara 150:-/100:-. Temaklasserna startar igen den 21/9. Läs mer här >>


SOMMARUPPEHÅLL FÖR EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

Från och med lördagen den 20/8 mellan 11.00 och 13.00 är det åter möjligt att träna på Chicago för egen maskin. Det enda som krävs är att du, och om du tränar med en partner ni, har ett för kursomgången giltigt kurskort. Vi står för musik och lokal, du står för dansandet.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsklubben bjuder upp till dans varje måndag. Dessa kvällar dansas det foxtrot och bugg till livejazz 20.15-23.00. Nypremiär 5 september. Höstens alla datum samt vilka orkestrar som spelar när finns i sin helhet på hemsidan och i vårt kalendarium.WORKSHOP


6/8 21.00-24.00
7/8 21.00-24.00
SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.


SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.