Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter på Skördefestkontoret


VÅRFEST - ÅLAND GRÖNSKAR 2017

Skördefesten på Åland är ett starkt och unikt evenemang som skapat sig ett namn och ett gott rykte. Ett naturligt steg i utvecklingen är att ta fram ett evenemang på våren för att lyfta vårens primörer och aktiviteter. Det finns mycket att erbjuda även den här årstiden. Skördefestens Vänner r.f. har anlitat Anita Lundin för att arbeta vidare med projektet som nu officiellt fått namnet Åland Grönskar

 

Anita Lundin, jag har fått det härliga uppdraget att jobba som projektledare med vårens projekt som kommer att heta Åland Grönskar. Ett vårevenemang med fokus på äppelblom, sparris och det som har med våren att göra. Jag har tidigare jobbat med bla IT, tuggummi, konst och turism inom marknadsföring och PR. Gillar att odla på hobby nivå, mat, havet, snö och att ta en löparrunda när tid finns.


FRIDA SOMMARJOBBAR PÅ SKÖRDEFESTKONTORET IGEN!

 

Hej! För er som är nya så är mitt namn Frida Clemes och det är jag som jobbar med Liz i sommar igen. Ni kommer att ha kontakt med mig gällande uppdateringen av hemsidan främst (Öppna Gårdar, Restauranger och PlåppÅpp) men också andra uppgifter gällande Skördefesten.

Jag studerar andra året på Turismprogrammet vid Linneuniversitetet i Kalmar men har över våren studerat turism i England, men är tillbaka på Åland över sommaren för att jobba med Skördefesten.

Vi hörs och ses i sommar!


UPPDATERING AV HEMSIDAN

Frida ansvarar för uppdateringarna av hemsidan under sommaren. Frida kommer att kontakta alla deltagare per telefon under juni månad. Har ni information som berör hemsidan och uppdatering ska den skickas till frida@skordefest.ax så tar Frida hand om att materialet läggs upp. Den information som finns på hemsidan ligger sedan till grund för programbladet. Programbladet färdigställs i början av augusti. Frida kommer att kontakta alla deltagare per telefon. Jag hoppas att ni kan ha programpunkter, tider och eventuell nyhet förberedd då Frida kontaktar er. 


FAKTURERING AV MEDLEMSAVGIFTER 

Medllemsavgiften för Skördefesten, organisationsmedlem (50 euro, obligatorisk för deltagare i Skördefesten) kommer att skickas ut till samtliga deltagare och medlemmar som manuellt utskick via vårt medlemsregister under denna månad. Så håll utkik i din brevlåda! 


SENT ANMÄLDA FÖRSÄLJARE 

Alla försäljare som säljer produkter på din Gård/Restaurang/Plåpp Åpp under Skördefesten ska göra en egen anmälan på www.skordefest.ax under rubriken Deltagarinfo. Hemsidan är nu uppdaterad med samtliga anmälda försäljare fram till idag (20.06.2015). Vi uppdaterar hemsidan med försäljare vart efter det kommer in i vårt register och angett på vilken gård de vill sälja. 

Vid anmälan före 31.5 betalar försäljarna endast organisationsmedlemskap, 50 euro. Under tiden 1.6 – 17.9 är kravet för att delta organisationsmedlemskap + 35 euro i extra administrationskostnad. Försäljaren blir sökbar på namn och produktkategori samt information om vilken gård de säljer på.


HA EN TREVLIG MIDSOMMAR ÖNSKAR VI PÅ SKÖRDEFEST-KONTORET! 


facebookinstagramtwitter

Frågor? 
Kontakta: 
Liz Mattsson, Verksamhetsledare 
0457 344 56 76
info@skordefest.ax


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.