Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV NR 5 2016
I början av juni uppdaterades Idrottonline och i samband med det togs nyhetsbrevet knutet till hemsidan bort. VOF har därför nödgats starta ett nytt och här är första nummret av detta!

Hoppas ni gillar det nya brevet och finner innehållet intressant. Med stor sannolikhet kommer det utvecklas en del i de närmsta numren allt eftersom vi lär oss det nya verktyget.

OBS VIKTIGT!
Det här första nyhetsbrevet går till många adresser, men ingen får det automatiskt. Vill DU ha nyhetsbrevet framledes måste du registrera din mailadress och bekräfta att du vill ha nyhetsbrevet.

REGISTRERA DIG FÖR NYHETSBREVET HÄR!

Med bästa hälsningar
Magnus Sundmark
Verksamhetsledare, VOF

Gandvikseger i Team Sportia League

När femte deltävlingen av Team Sportia League avgjordes, i och med Kinnekulledubbeln som OK Klyftamo arrangerade i Götene den 4/6, var det IK Gandvik, Skara, som knep delsegern i klassen Bästa klubb.

Läs mer här


Konfirmationsläger 2017

Västergötlands OF arrangerar tillsammans med Svenska kyrkan i Falköping och SISU Idrottsutbildarna ett konfirmationsläger med inriktning orientering. De senaste åren har lägerplatsen varit Tiarp utanför Falköping och därifrån nås många härliga orienteringskartor.

Anmälan öppnar den 12 juni (kl 08.00)!

Läs mer här


O-Camp 2016

Över 200 deltagare är anmälda till O-Camp 2016 som hålls på Hökenssås semesterby den 19-23 juni.

Läs mer om O-Camp på O-Camp.se

U10mila 2016

Den 5-6/8 är det dags igen för ungdomarnas egna stafett U10mila. I år går tävlingen utanför Tibro och kombineras med Tibrotrippeln.

Läs mer om U10mila och Tibrotrippeln på hemsidan


Unionsmatchen 2016

Helgen den 27-29 maj avgjordes den årliga Unionsmatchen i vilken Västergötlands ungdomar ställs mot ungdomar från sex andra distrikt. Det här året gick tävlingarna i Norge och nedan följer ett reportage från äventyret, som Västergötland VANN!

Läs mer här


Nya orientering.se

Läs om vad nya orientering.se kan göra för nytta i din förening. 

Läs mer


Bra teknikövningar enkelt

Nu är det enklare för alla orienteringsledare att själv göra bra teknikövningar i OCAD. Västergötlands OF presenterar en färdig symboluppsättning för att skapa teknikövningar tillsammans med en manual som visar hur symbolerna kan användas. Uppsättningen finns för OCAD 9, 10, 11 och 12.

Läs mer


DM dax - PreO och MTBO

I juni kommer det arrangeras både MTBO DM (12/6) och PreO DM (18/6).

Läs mer


Massor av GPS-spår att titta på

På Vårens Team Sportia Leauge tävlingar har Västergötlands OFs GPSer använts flitigt.

Läs mer


Kommande tävlingar


AnnonserKontakt

Västergötlands Orienteringsförbund
www.svenskorientering.se/vastergotland 
magnus.vof@westgotasport.se - 0725-447736

facebooktwitterinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.