Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Fyra av tio svenskar vill e-handla lokalt

80% googlar före sitt köp

Svenskarna är benägna att handla lokalt även på nätet. Att inte synas där kunden söker, innebär inte bara att man går miste om all e-handel, utan även en stor del av den lokala handeln. Ännu en  anledning till att komplettera den fysiska butiken med en e-handel.

 

Erbjud bättre service och stärk kundlojaliteten genom att synas i alla kanaler. Fler kanaler ger mer försäljning och att möta kunden på samma sätt oavsett om det är från en mobil eller i en fysisk butik är idag en nödvändighet.

Syns du inte så finns du inte.

Tydlig trend att e-handla lokalt

Payson, som har mer än 10 000 anslutna e-handelsföretag, ser en tydlig trend där konsumenter vill handla lokalt även på nätet. Det framkommer i en Novus-undersökning som Payson har genomfört bland över 1 000 svenskar.

Närmare fyra av tio konsumenter föredrar att handla från en e-butik med säte i sin kommun framför en webbutik utanför kommunen. Därför har Payson lanserat ett verktyg för lokal e-handel där konsumenten enkelt kan filtrera på både län och kategori.


Erbjudande till Starwebs kunder

Kom igång med PaysonCheckout innan den 15:e april och bli synlig i Lokala e-butiker. Just nu bjuder Payson på halva transaktionsavgiften i 30 dagar. Skapa ett företagskonto och lös in koden Paystar16 när kontot har blivit godkänt (24h). Aktivera sedan Payson i din Starwebbutik.

Vill du ha hjälp eller veta mer? kontakta Paysons företagssupport 08-470 94 00.

Paysons verktyg Lokala e-butiker gör det enkelt att filtrera fram lokala e-handlare.

Payson hjälper företag att ta betalt på nätet på ett modernt, enkelt och säkert sätt. Paysons produkt PaysonCheckout är en responsiv helhetslösning där alla betalsätt ingår. Kort, internetbank, faktura, delbetalning och mobilbetalning. Ingen startavgift, månadskostnad eller bindningstid.


Smart Handel - Sömlös omnikanal för mindre handlare

Förena fysisk butik och e-handel i samma system och ge kunden en samman-hängande köp- och varumärkesupplevelse i alla kanaler.


Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!
support@starweb.se   ·   040-60 20 900
KONTAKT  ·  FACEBOOK  ·  BLOGG