Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


SKÖRDFESTEN 2016 - VÄLKOMMEN! 

 

Tack för din anmälning till evenemanget Skördefesten på Åland 2016.

Vi har ett mycket trevlig startfält för året: 21 Öppna Gårdar, 9 restauranger och 22 Plåpp Åpp är anmälda. På denna länk kan ni se lista på samtliga deltagare

 


Kort information: 

  • Skördefestens Vänner r.f. Vårmöte hålls tisdagen den 12 april hos Olle och Benita på Ålands fotografiska museum kl 18:00. I samband med vårmötet bjuder Skördefestens Vänner r.f. i samarbete med Landsbygdsutvecklingen på föreläsning om Corwfounding (en finanseringsmodell för företag på landsbygden) och såklart lokalproducerat fika. På vårmötet kommer vi även att informera om några nyheter för året gällande föreningen och vi kommer att dela ut årets broschyr. Officiell inbjudan kommer!
  • Tidgare år har vi kombinerat föreningens vårmöte med Skördefestens obligatoriska Startmöte. Styrelsens har i år valt att senarelägga startmötet till den 17 augusti för att informationen skall vara lite färskare för er deltagare. Er närvaro på Startmötet är mycket viktig.
  • Fram till Skördefesten kommer vi att skicka ut information via nyhetsbrev (likt detta) och i vår fb-grupp Deltagare i Skördefesten på Åland lägger vi kontenuerligt upp information. Om du inte redan är medlem i gruppen, sök upp den på Facebook och begär att få gå med så lägger jag till dig. 
  • Hemsidan är nu uppdaterad med den information ni angett i anmälan. Vi kommer kontakta er under juni månad för färskare uppdateringar. Flera resebolag besöker redan nu vår hemsida för att planera sin Skördefestrutt. 
  • Programbladet trycks som vanligt i augusti och då bör all information vara komplett. 
  • Börja planera ditt deltagande i god tid och hör av dej om du har några som helst frågor - tillsammans bjuder vi åter in till Ålands populäraste evenemang! 

 


Allt som säljs på Skördefestens skall vara producerat eller förädlat på Åland  


Välkomna att  
kontakta:


Verksamhetsledare, Liz Mattsson

0457 344 56 76
info@skordefest.ax


facebookfacebooktwitter

#Skordefestaland 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.