Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

9-11 mars 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

23-25 mars 2012:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

13-15 april 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

5 maj 2012:
YONI
Dagurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

6 maj 2012:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder

11-13 maj 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

24-27 maj 2012:
TantraLila
En lekfull kurs i tantrisk livsattityd, för singlar & par – med
Calle & Jennie Rehbinder

1-3 juni 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder


Andra evenemang:

lör-sön 31 mars-1 april:
Harmoni-expo
Monter på mässan, samt föredrag med
Calle Rehbinder

30 juni - 7 juli 2012:
No Mind Festival
Föredrag & workshop med
Calle Rehbinder
Taktilbehandingar av
Jennie Rehbinder

 

Calle & Jennie på Sexsibilityfestivalen

Sexig vår med Cirkus Eros!

Så blev det äntligen dags för ett fett nyhetsbrev, med information om allt möjligt som rör Cirkus Eros, våra kurser och allt annat vi gör.

För ovanlighetens skull har jag faktiskt uppdaterat hemsidan Cirkus Eros, och dessutom rätt så omfattande – mycket mer än bara mitt sedvanliga uppdaterande av kursinformation, alltså.

Gallerier

En uppdatering av samtliga bildgallerier är kanske den mest påtagliga processen jag har påbörjat på Cirkus Eros. Bilderna har överlag blivit större, och ofta fler, eftersom jag utökat flera av mina äldre gallerier med ej tidigare publicerade bilder. Jag har även lagt till några nya gallerier, med både egna och andras bilder.

Hittills har det blivit 37 gallerier i det nya, större, utökade och mer lättbeskådade formatet. Men det kommer mer framöver! Jag har både gamla gallerier som ska uppdateras, samt en hel del nya bilder på gång – samt flera kommande fotoprojekt!

Fråga Olle-dokumentären

Vi har varit med i media en del det senaste året (som vanligt), och en mängd nya tillfällen finns nu redovisade på mediasidan. Det är allt från radio och tidningar till Fråga Olle-dokumentären på TV. Jag har hittat en hel drös artiklar som jag har glömt att lägga in på mediasidan, som förstås ska in där – och det blir mer media framöver, lita på det...

Jag har lagt till en länksida till, med länkar till alla våra underbara kollegor som håller kurser och coaching, eller erbjuder andra tjänster på det sexuella området – både i Sverige och utomlands. Vi har lärt känna många fantastiska kursledare, terepauter och coacher genom åren, och vill gärna puffa för våra vänner, förstås. Så kolla gärna in länkarna på Cirkus Eros!

Cirkus Eros Image Gallery & Eros Education

En helt ny gallerihemsida på engelska har jag skapat, med samma bilder som på Cirkus Eros, fast bara mina egna bilder. Den heter i all enkelhet Cirkus Eros Image Gallery, och jag kan rekommendera den varmt till alla, särskilt dig som vill tipsa dina engelskspråkiga vänner om mina bilder.

Vår kurshemsida på engelska, Eros Education, har också fått en uppgradering av sitt innehåll, med fokus på festivaler och kurser utomlands. Vi vill ju hålla alla möjligheter öppna.

linje

Våra kurser

Våra underbara kurser:

Under det gångna året hade vi fler kurser än någonsin tidigare, och flera nya intressanta projekt. I år kommer det att bli ännu mer. Och vi kommer att vara med på fler externa evenemang, som t.ex. Harmoni-expo i april, och The No Mind Festival på Ängsbacka i juli.

Det har blivit fullspikat på flera kurser långt i förväg, och det tycker vi förstås är jätteroligt. Under 2011 var det lite trögt emellanåt, men nu bara rasar det in anmälningar till nästan alla våra kurser!

Det kommer även nya kurser - Kärlek, Liv & Lust kommer tillbaka, i ny, reinkarnerad form, nu på Ängsbacka kursgård, med namnet TantraLila - Kärlek, Liv & Lust. Vidare planerar vi också att hålla en dag- eller helgkurs för professionella; vi kallar den Master Class, och den kommer att vara en genomgång av allt som kan vara matnyttigt för dig som själv jobbar med kurser och coaching med sexualitet som tema. Mer info om det kommer i ett senare nyhetsbrev.

linje

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning i januari var helt fullspikad, och på Gudomlig Njutning i mars finns det bara plats för ett par till (om du skyndar på att anmäla dig blir den snart fullspikad den också!). Så nu har vi lagt in ett datum till i april, samt att vi har en tidigare schemalagd Gudomlig Njutning i maj, och en i juni.

Läs mer om Gudomlig Njutning på denna sida!

Respons från ett par som varit med på Gudomlig Njutning:

Hej Calle o Jennie!

Tack för en helt fantastisk helg! Så mycket härlig kunskap ni har att dela med er av, och så mycket NJUTNING!!!
Jag hade träffat er på kurs tidigare, så allt var inte helt nytt för mej, men ändå väldigt härligt! Men min partner var väldigt nyfiken men ändå tveksam till "nyttan" med att gå kurs för att lära sig älska!!?? Men den känslan försvann redan på Fredagkväll och byttes mot en "eufori" som satt kvar i över en vecka! Så nu är vi båda lika hängivna "kärleks-
dyrkare" (tack så mycket för det!!) och försöker att tillämpa våra nya "kunskaper"...

Vi vill oxå anmäla vårt intresse för att delta i kursen i Frankrike "Livets Goda" om det blir kurs i Augusti, vecka 33 skulle passa oss väldigt bra! Vi ser fram emot att få träffa er igen! Ni är fantastiskt duktiga på det ni håller med, och ni är så HÄRLIGA människor!!

Stora Kramar från J & L

Läs mer respons från tidigare kursdeltagare på denna sida!

linje

Gudomlig Extas

Vår nya fortsättningskurs Gudomlig Extas är en riktigt spännande och utvecklande upplevelse, för er som har varit med på grundkursen, Gudomlig Njutning. Ni får återuppleva vissa av de härligaste delarna av grundkursen, men framför allt går vi vidare och fördjupar de kunskaper ni redan har fått, med mer tantra, starkare sensationer, djupare insikter.

Och framför allt - vi går vidare från njutning till extas – genom andning, rörelse, fysiska sensationer och mycket annat härligt!

Gudomlig Extas har vi hittills bara haft en gång per termin, och vi har en i mars - den är nästan fullbokad (det finns plats för två par till), så vill ni inte vänta till i höst så kan det vara bra att passa på nu!

Läs mer om Gudomlig Extas på denna sida!

linje

Gästlärare på andras utbildningar

Men vi håller inte bara egna kurser, utan är också återkommande gästlärare på en utbildning för blivande sexcoacher och pedagoger – Sexsibilitycoachutbildningen – så vi utbildar även blivande lärare, sexpedagoger och coacher. 

Nu puttrar det i grytan, och fler utbildningar är på gång, som vi också har blivit tillfrågade att vara med som gästlärare på. Mer info om det kommer när det finns mer att berätta...

I december förra året hade vi en fantastisk andra helg med den pågående, tredje årskullen. Det som är extra kul med Sexsibilityfolket är att vi kan dra på lite mer, och testa lite nya grejer som vi inte vanligen gör - då får vi också erfarenheter som färgar våra ordinarie kurser, och bidrar till utveckling av dem. Och som vanligt får vi översvallande positiv respons.

Respons från en deltagare på Sexsibilitycoachutbildningen:

Vill bara tacka för en underbar helg på Skeppsudden med er som kursledare.

Alltså: Ni är grymma! Jag älskar er närvarande avslappnade lekfulla förtroendeingivande energi och ledarskap, era övningar, hur ni kommunicerar dem, hur ni som kursledare kompletterar varann och hur ni båda tar njutning och lek på så stort allvar. Har börjat landa på jobbet nu efter sköna omtumlande energigivande dagar i KROPPEN . Oh I like that.

Ha det massa bäst! Och god jul med massa mums och skönt och allt det där.

Stora kramar
D.E.

linje

Kommande kurser:

Kärlekskurser för par:

Dynamisk helgkurs för alla - såväl singlar som par:

  • TantraLila - Torsdag - söndag 24-27 maj - på Ängsbacka kursgård

Jennies dagkurs för kvinnor:

  • YONI - lördag 5 maj i Stockholm

Calles dagkurs för män:

linje

Andra Evenemang:

Mässa:

Vi deltar på Harmoni-expo med en informationsmonter, samt att Calle håller ett föredrag om Kärlekens 9 språk på söndag kl. 13.00.

Festival:

Vi kommer att vara med på den stora festivalen på Ängsbacka Kursgård. Det som är bestämt hittills är att Calle ska hålla föredrag om Kärlekens 9 språk, samt eventuellt en trumresa, och Jennie kommer att ge taktilbehandlingar.

linje

Taktilen

Taktil Stimulering

Jennie tar emot för kroppsbehandlingar på Södermalm.
Tider finns framför allt på onsdagar.

Läs mer på hemsidan för Taktil Stimulering.

Beställ tid direkt av Jennie:
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

linje

Coaching - för par:

Ändlösa gräl behöver inte vara slutet på en relation – det kan betyda att man har starka känslomässiga band till varandra, men att man helt enkelt inte talar samma språk, och att man kanske har fått för lite samvaro snarare än för mycket.

Bristande eller ojämlik sexlust är inte heller nödvändigtvis något som är fel i relationen. Det går att göra något åt det mesta, om man bara vet hur.

Genom att låta en tredje part få lyssna på era tankegångar, och komma med praktiska råd och skarpa frågor, kan ni hitta helt nya redskap för att fördjupa och förbättra er relation.

Coaching - för enskilda:

Vi erbjuder även coaching för enskilda. Calle tar emot både män och kvinnor för samtal om självbild, kärlek, relationer och sexualitet. Jennie tar emot kvinnor, för både samtal och praktisk coaching, och Calle tar emot män för praktisk coaching.

Minikurser:

Förutom ren samtalscoaching eller praktisk handledning kan vi även erbjuda privata minikurser för par, med givna teman, i vilka vi båda leder er i praktisk tillämpning av de ämnen som känns mest angelägna. Vi kan även specialdesigna en kurs just för er, något vi har gjort flera gånger med mycket positiva resultat.

Förslag på teman:

  • Intimitet & Närvaro - en minikurs med Calle & Jennie – praktiska övningar i att vara närvarande med din partner och skapa den där härliga kärleksbubblan. Enkla och lekfulla övningar med teori om kärlek, relationer och sex.
  • Tantramassage - en praktisk minikurs i beröring av HELA kroppen. Ni lär er om beröringens betydelse, tekniker för hur man masserar varandras kön som samt olika typer av beröring på hela kroppen. En blandning av sensuell och erotisk beröring.

Läs mer om coaching på Cirkus Eros!

linje

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu


Våra sponsorer:

Njut ab – coaching, personlig utveckling, mat- och vinresor
Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Starspray – kurser, utbildningar & sessioner


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.