Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

5 maj 2012:
YONI
Dagurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

6 maj 2012:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder

11-13 maj 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

24-27 maj 2012:
TantraLila
En lekfull kurs i tantrisk livsattityd, för singlar & par – med
Calle & Jennie Rehbinder

1-3 juni 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

21-26 augusti 2012:
Livets Goda i Bordeaux
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder


Tantrakvällar:

Måndagar i Stockholm

7 maj:
Tantramassage 1
(för par)

14 maj:
Tantramassage 2
(för par)

21 maj:
Tantramassage 3
(för par)


Andra evenemang:

30 juni - 7 juli 2012:
No Mind Festival
Föredrag & workshop med
Calle Rehbinder
Taktilbehandingar av
Jennie Rehbinder

13-18 juli 2012:
Sexsibilityfestivalen
Föredrag & workshops med
Calle & Jennie Rehbinder

 

Vi har platser kvar på flera kurser!

Kursbanner

2012 är ett bra år för oss, eftersom vi har fått fullbokade (eller nästan fullbokade) kurser hela vägen, och det känns förstås fantastiskt bra. Nu vill vi dock gärna puffa för några kurser där det faktiskt finns platser kvar!

Gudomlig Njutning, vår grundkurs för par, håller vi så ofta, att det alltid finns platser kvar på någon kurs framöver. Det blir två till kurser i vår, 11-13 maj, samt 1-3 juni, och ingen av dem är helt fullbokade ännu. Det kommer sannolikt att bli en sommarkurs i juli, och sen fortsätter vi förstås i höst.
Läs mer om Gudomlig Njutning!

På ett par kurser, som t.ex. TantraLila (24-27 maj), och Tantramassage (tre måndagkvällar i maj), finns det gott om plats, och på vår lyxiga fortsättningskurs i södra Frankrike i augusti, Livets Goda (som var fullbokad), har vi på grund av en avbokning fått plats för ett par till.

Det finns också plats kvar på Jennies kurs för kvinnor (YONI) den 5 maj, samt Calles kurs för män (Mandom, Mod & Morske Män) den 6 maj!

Välkomna på kurs!

Livets Goda i Bordeaux

– 21-26 augusti 2012 –

Plats kvar för ett par!

Livets Goda i Bordeaux

För elfte gången skapar vi paradiset på jorden, med vår lyxiga, kärleksladdade och tantriska livsnjutarkurs kurs Livets Goda, på den lilla vingården Chateau Garreau i den lilla gulliga byn Cadillac, strax söder om Bordeaux – alltså i ett av världens finaste vindistrikt, med tusentals vingårdar sida vid sida i det fantastiskt vackra, böljande gröna landskapet.

Läs mer om Livets Goda i Bordeaux: »

TantraLila

Ängsbacka Kursgård, Molkom
24-27 maj 2012
med Calle & Jennie Rehbinder

Platser kvar!

TantraLila

Äntligen är det dags för TantraLila! Vi vill verkligen puffa för denna fantastiskt roliga, lekfulla, djupgående, omtumlande, härliga, läskiga, sköna, kraftfulla kurs, för dig som vill MER, dig som vill växa som människa och bli starkare i din integritet, och samtidigt så trygg att du kan vara sårbar utan att fara illa.

Kursens fokus är urkraft, självbild, lekfullhet och njutning – på dina villkor. Vi kommer att erbjuda många möjligheter för dig att erövra ny mark i ditt eget liv, och att kommunicera bättre. Ämnen som Konsten att säga NEJ, Kärlekens 9 språk, tantrisk energi-BDSM, 5 former av beröring, tantrisk andningsorgasm samt shamansk trumresa är några av komponenterna i denna dynamiska kurs. Och som en röd tråd genom alltihop går temat Kärlek, Liv & Lust - sexualitet, relationer och kommunikation.

TantraLila är personlig utveckling med sexualiteten i fokus. Här kan du utforska din fulla kraft och potential som människa och individ. Vi ser inte sexualiteten som ett självändamål, utan snarare som ett redskap, en del av ditt väsen, som kan bli din vän eller fiende, beroende på din egen attityd gentemot dig själv.

Denna kurs är öppen för alla som vill utvecklas, oavsett relationsstatus, ålder, kön eller sexuell preferens. Under tre dygn, från torsdag kväll till söndag eftermiddag, utforskar du din egen potential att njuta och skapa, din egen kraft och dina egna gränser, din egen integritet och vilja.

Om du vill:

  • komma i kontakt med din urkraft
  • känna större närhet till dig själv och ditt inre landskap
  • kunna möta dig själv och andra med total närvaro
  • bli tydlig och klar med dina gränser
  • veta vad du innerst inne vill
  • kunna säga JA och NEJ med full kraft, i harmoni
  • se den självklara kopplingen mellan sex och andlighet
  • möta och dansa ditt kraftdjur i det magiska rummet
  • kunna älska – dig själv och andra – fullt ut

Då är detta en kurs för dig.

Läs mer om TantraLila! »

linje

Tantramassage

Platser kvar för flera par!

I maj håller vi återigen vår mycket uppskattade trestegskurs i tantrisk könsmassage för par, med extatisk andningsorgasm – och du är välkommen!

Hittills har bara tre par anmält sig, så det finns fortfarande plats för minst lika många par till på denna jättehärliga kurs!

Tantramassage

Aktuella kursdatum:

Mån 7 maj 19.30-22.30 (modul 1 - intro man/kvinna)

Mån 14 maj 19.30-22.30 (modul 2 - forts. kvinna)

Mån 21 maj 19.30-22.30 (modul 3 - forts. man)

Läs mer om tantramassagen! »

linje

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning var helt fullbokad i såväl januari som mars, och i april (en kurs vi lade in som extra, på grund av trycket!) sånär som på ett par.

Men det kommer fler chanser – vi kommer att hålla en Gudomlig Njutning den 11-13 maj, och en den 1-3 juni. Junikursen blir också lite speciell, eftersom det är en jubileumskurs - det blir den femtionde gången vi håller Gudomlig Njutning, sedan starten 2004!

Gudomlig Njutning

Läs mer om Gudomlig Njutning! »

Respons från ett par som varit med på vår senaste kurs, i april:

Hej Calle o Jennie!!!

Tack för en fantastisk helg.

Vi skulle vilja ge er feedback för hur vi upplevde dessa dagar genom tre olika recensioner. En för dig Jennie, en för dig Calle och en för själva utbildningen.

Du Jennie, var som en upplyst Polstjärna som hela tiden lyste extremt tydligt med fantastisk inlevelse och underbart engagemang. Du var varm, mycket närvarande och bjöd på dig själv av hela din själ, vilket inte vill säga lite. Kort och gott så var du fantastisk.

Du Calle, var först som grädden på moset, med dina inflikande kommentarer, dina metaforer, din humor, din lyster, din sprallighet. Allt eftersom helgen gick så visade du allt mer av din repertoar vad gäller mångsidig kunskap, innerlig känslighet, känslomässigt djup, underbar inlevelse, strålande passion osv. Du gick från klarhet till klarhet och tillsammans blev du och Jennie ett fantastiskt samspelt par som gav oss alla en helt underbar helg.

Vad kursen anbelangar så var den så bra som vi innan kursen fantiserade om att den skulle kunna vara. Den gav oss en hel massa gränsbrytande upplevelser av olika jobbighetsgrad och rolighetsgrad. Den har gett oss ett stort antal redskap för hur vi skall kunna fortsätta utveckla vårt kärleks- och sexliv till andra dimensioner som vi absolut inte vill gå miste om.

Vi upplevde känslostormar av olika karaktär som fick oss att närma oss varandra ännu mer i vår kärlek och sexualitet. Kursen har lett in oss på en väg av sensualism, sex och kärlek i en ny dimension som vi ser fram emot att vandra på.

Tack igen för en fantastiskt givande helg ………

M & L

Läs mer respons från tidigare kursdeltagare på denna sida!

linje

Anmälan och information:

e-brev: info@cirkuseros.nu
Mobil: Calle 070 - 79 76 333, Jennie 070 - 285 10 91

Läs mer om våra kurser på Cirkus Eros! »

Massor av njutning tillönskas dig!
Calle & Jennie Rehbinder

Calle & Jennie

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

Våra sponsorer:

Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Starspray – kurser, utbildningar & sessioner


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.