Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

9-11 mars 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

23-25 mars 2012:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

13-15 april 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

5 maj 2012:
YONI
Dagurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

6 maj 2012:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder

11-13 maj 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

24-27 maj 2012:
TantraLila
En lekfull kurs i tantrisk livsattityd, för singlar & par – med
Calle & Jennie Rehbinder

1-3 juni 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

1-3 juni 2012:
Livets Goda i Bordeaux
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder


Tantrakvällar:

Måndagar i Stockholm

7 maj:
Tantramassage 1
(för par)

14 maj:
Tantramassage 2
(för par)

21 maj:
Tantramassage 3
(för par)


Andra evenemang:

lör-sön 31 mars-1 april:
Harmoni-expo
Monter på mässan, samt föredrag med
Calle Rehbinder

30 juni - 7 juli 2012:
No Mind Festival
Föredrag & workshop med
Calle Rehbinder
Taktilbehandingar av
Jennie Rehbinder

 

Livets Goda i Bordeaux
Äntligen tillbaka till paradiset igen!

Livets Goda i Bordeaux

– 21-26 augusti 2012 –

För par som har gått kurs med oss tidigare.
OBS! Nytt datum!

Än en gång blir det dags att skapa paradiset på jorden, med vår lyxiga, kärleksladdade och tantriska livsnjutarkurs kurs Livets Goda, på den lilla vingården Chateau Garreau i den lilla gulliga byn Cadillac, strax söder om Bordeaux – alltså i ett av världens finaste vindistrikt, med tusentals vingårdar sida vid sida i det fantastiskt vackra, böljande gröna landskapet.

För elfte gången i ordningen sedan 2007 bjuder vi nu in alla som har varit med på någon eller några av våra parkurser till detta magnifika fyrverkeri av intensiv njutning på den lilla vingården Chateau Garreau. Livets Goda är inte  en direkt fortsättningskurs på grundkursen Gudomlig Njutning, men att ha varit med på någon av våra kurser är en förutsättning för att vara med på Livets Goda.

Chateau Garreau

Som alltid på Livets Goda varvar vi sköna kurspass innehållande allehanda tantriska lekar och kärleksövningar med andra upplevelser – från stilla måltider vid poolen till sköna utflykter, vinprovningar på minst ett par olika lokala vingårdar, cykelturer, guppiga åkturer i gårdens två gamla Citroën 2CV, shopping på den illustra lördagsmarknaden i Cadillac, samt förstås fantastisk mat & utsökta viner varje dag.

Mat & vinDen underbara maten och de ljuvliga dryckerna - bara det är värt resan till Cadillac!

Kvaliteten på arrangemangen på Chateau Garreau har också stadigt förbättrats genom åren. Nu drivs Chateau Garreau av flera personer som hjälps åt, en grupp entusiaster som älskar Garreau och vill att hela konceptet ska utvecklas. Det påverkar förstås även våra kurser, som får möjlighet att bli ÄNNU bättre!

Erotiska festen!

Att festa och ha roligt är en mänsklig rättighet! En programpunkt vi aldrig missar på dessa kurser är en erotisk fest. En kväll ägnar sig kursdeltagarna åt kollektiv matlagning, gärna uppklädda i sexiga kläder (eller kanske naket med erotiska accessoarer, smycken och liknande). Det brukar alltid bli väldigt roligt, med överdådig mat, busiga lekar och härlig samvaro.

den lilla ostronodlarbyn L'HerbeI den lilla byn L'Herbe får bara ostronodlare bo.

Vi åker förstås också till L'Herbe, den lilla pittoreska ostronodlarbyn vid Atlanten, för en härlig lunch med de färskaste och finaste ostron man kan hitta någonstans. Efter denna delikata spis tillbringar vi eftermiddagen på stranden, för sol och nakenbad i de höga vågorna vid den bedövande vackra atlantkusten.

Vi har haft många kursdeltagare som har valt att komma tillbaka till Chateau Garreau och Livets Goda flera gånger, eftersom det är så fantastiskt härligt, och just detta med ostronlunch i L'Herbe och bad i Atlanten är en programpunkt som ingen vill vara utan! Det är helt enkelt BEROENDEFRAMKALLANDE!

Bad i Atlanten
Nakenbad i de höga vågorna vid Atlantkusten är härligt!

Livets Goda är utan tvekan vår mest intensivt upplevelsespäckade kurs.
Vi ägnar dagarna åt kursövningar, lekar och underbara upplevelser, på ett sätt som är alldeles unikt.
Vissa moment har vi alltid med, men varje kurs blir också helt unik – delvis på grund av kursupplägget, som vi alltid vill utveckla, men också förstås på grund av gruppkonstellationen, deltagarna.

Vi brukar ha med olika övningar som inbjuder till både mjuka och mer intensiva sensationer, med hjälp av kraftfulla andningstekniker, en fördjupning i såväl stilla som dynamisk tantra, lite lättare BDSM och andra mer intensiva sensationer.  Vi inkluderar förstås alltid en av våra favoritaktiviteter – tantriska erotiska ceremonier – och de kan växla från kurs till kurs. 

Salle de jeu - kursrummet
Salle de jeu – kurslokalen på Chateau Garreau.

Alla de övningar vi gör syftar på olika sätt till att öka medvetenheten och närvaron, bejaka kroppen och njutningen, radera ut skam, öppna hjärtat och lekfullheten, förbättra tekniken och stärka relationen till partnern. Som positiv bieffekt av detta brukar kursdeltagare uppleva att de blir mer kärleksfulla och njutningsbejakande på alla områden i livet. Det är alltså inte bara kärlekslivet med partnern som utvecklas.

Vi har anpassat innehållet i kursen så att vi kan ha en blandad kursgrupp, med både par som har varit med oss på Livets Goda tidigare, och vill komma tillbaka, och par som kommer dit för första gången. Så gjorde vi i maj och augusti 2011, och det fungerade alldeles utmärkt. Vi tycker själva att båda dessa kurser blev de bästa kurserna vi hållit på Garreau hittills - och vi laddar förstås för att nästa ska bli ännu bättre!

VingårdsbesökKursgrupp på besök på en vingård, för provsmakning och lärospån.

Dags att boka plats på vår mest njutbara kurs:
Livets Goda i Bordeaux
tisdag den 21 till söndag den 26 augusti 2012!

Vi har redan fått några preliminära anmälningar till augustikursen, men det finns fortfarande plats kvar för flera par!

Denna kurs vänder sig till par som har gått kurs med oss förr, företrädesvis Gudomlig Njutning. Ni som också har varit med på vår fortsättningskurs Gudomlig Extas kan eventuellt få ut ännu mer av Livets Goda, men det är ingen förutsättning.

Livets Goda är en fortsättningskurs, och den förutsätter att du har en viss erfarenhet av de tekniker och attityder som vi förmedlar, så att vi kan komma vidare till nya insikter, starkare upplevelser, djupare förverkliganden och högre njutning.

Vi har mycket nytt att bjuda på, så även om ni har varit med oss på Livets Goda förut, så kan ni få er en helt ny upplevelse, en ny resa med nya erfarenheter, nya insikter, fördjupad kärlek och intensivare njutning.

Jennie överallt!

Tisdagen är ankomstdag, och den dag då kursen börjar, men det finns möjlighet att komma till Chateau Garreau redan på söndag kväll, eller på måndagen, och bara bo in sig och landa i den underbara miljön. För en rimlig B&B-kostnad hyr du rum en extra natt eller två. Ni kan låna cyklar och göra utflykter i de vackra omgivningarna, kanske äta på en trevlig krog i Cadillac, kanske ta en extra vinprovning på någon av alla de vingårdar som finns i grannskapet.

Söndagen är hemresedag - minst fem dygn, fem nätter, kan du alltså få njuta av allt det underbara på Chateau Garreau.

Dessa kurser brukar bli fullbokade väldigt fort, så passa på när du har chansen! Det är alltså bra att boka i god tid. Vi kan ta emot max 7 par på varje kurs. Det kan dock löna sig att anmäla sig även om kursen blir fullbokad – det finns alltid möjlighet att något par avbokar.

Vi kan garantera att du inte kommer att ångra dig!

Välkomna att njuta av livet tillsammans med oss!

Livets Goda i Bordeaux

Läs mer om Livets Goda i Bordeaux:

http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/livetsgoda.html

Fler frågor & svar om Livets Goda i Bordeaux:
http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/livetsgoda_faq.html

Deltagarrespons på Livets Goda i Bordeaux:
http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/lg_respons.html

Livets Goda i Bordeaux


Anmälan och information:

Till både Calle & Jennie:
info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nuKontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu


Calle & Jennie på stranden vid Atlantkusten

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.