Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

Kurser:

13-15 april 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

5 maj 2012:
YONI
Dagurs för kvinnor – med
Jennie Rehbinder

6 maj 2012:
Mandom, Mod & Morske Män
Dagkurs för män – med
Calle Rehbinder

11-13 maj 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

24-27 maj 2012:
TantraLila
En lekfull kurs i tantrisk livsattityd, för singlar & par – med
Calle & Jennie Rehbinder

1-3 juni 2012:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder

21-26 augusti 2012:
Livets Goda i Bordeaux
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder


Tantrakvällar:

Måndagar i Stockholm

7 maj:
Tantramassage 1
(för par)

14 maj:
Tantramassage 2
(för par)

21 maj:
Tantramassage 3
(för par)


Andra evenemang:

30 juni - 7 juli 2012:
No Mind Festival
Föredrag & workshop med
Calle Rehbinder
Taktilbehandingar av
Jennie Rehbinder

13-18 juli 2012:
Sexsibilityfestivalen
Föredrag & workshops med
Calle & Jennie Rehbinder

 

En liten vårrapport från Calle & Jennie!

Calle & Jennie

Det här är ett lite annorlunda nyhetsbrev, eftersom vi inte fokuserar på en specifik kurs, eller en specifik aktivitet. Vi tänkte snarare bara rapportera lite skoj vi har varit med om, en del kul grejer som är på gång framöver, och lite grann om våra kurser - och om en jättehäftig möjlighet att komma på kurs med världens bästa tantralärare (tycker vi i alla fall...), Barbara Carrellas!

Barbara Carrellas till Sverige i april!!!

Calle, Barbara Carrellas & Jennie

Vår "favoritguru" Barbara Carrellas från New York kommer till Sverige och håller kurs igen, den 19-22 april, på Skeppsuddens kursgård – och det finns fortfarande platser kvar!

Barbara är vår största inspirationskälla, och vi kommer självklart att vara med som deltagare på hennes kurs, och vi vill varmt rekommendera den, framför allt till er som har gått kurs med oss, eller som har gått någon annan tantrakurs tidigare, för att få möjligheten att möta en av världens bästa tantralärare i kurssammanhang.

Just denna kurs, "Ecstasy is Necessary" (samma namn som hennes senaste bok, som vi förstås också rekommenderar) riktar sig inte till nybörjare. Du som har gått kurs med oss är dock inte nybörjare längre, och kan högst sannolikt få ut massor av en kurs med Barbara.

Om du gillar våra kurser, så kommer du att älska Barbara. Hon är helt enkelt bäst! Och det dröjer sannolikt minst ett och ett halvt år, kanske två år, innan hon kommer tillbaka till Sverige igen. Så passa på!

Läs mer om hennes kurs, och anmäl dig här:
http://www.starspray.com/eng_tantra_workshops.htm

Det finns nu ett Facebook-event om kursen också:
https://www.facebook.com/events/360635713974553/

Det vore jättekul om ni också kommer med på denna workshop – då kan vi gå på kurs tillsammans! :-)

Harmoni-Expo

Mässmonter på Harmoni-Expo

Under den gångna helgen var vi med på Harmonimässan i Solnahallen, och det var en rätt intressant upplevelse. Nu snackar vi flumversionen av Kiviks marknad. Det är onekligen underhållande med denna enorma blandning av kristaller, allehanda terapier, healing, naprapati, medier, godis, kristaller, naturmediciner, skor, konst, Hare Krishna, böcker, smycken, parfym, kristaller, tarottolkare, Jesushealers, änglahealers, diverse krimskrams – samt en och annan verkligt seriös grej. Sa jag kristaller? Det enda som saknades var ett stripteasetält och en hästmarknad. Kanske ett öltält. Men en tatuerare fanns det minsann.

Apropå öltält, så var en av de roligaste detaljerna med denna mässa att den enda montern där man faktiskt kunde köpa något alkoholhaltigt (en mjödproducent) stod precis bredvid IOGT-NTO, vad de nu gjorde på den här mässan. Men IOGT-NTO är väl i och för sig ungefär lika seriöst som aurafotografering och karmarensning med kristallterapi, så det passar väl kanske bra.

Det var utan tvekan extremt hög delfinfaktor på mässan, och en synnerligen hög UFO-frekvens - men det var rätt kul ändå. Vi får väl se om vi vill vara med där igen, om inte annat som en balans till allt fluff och tingeltangel.

Vi gjorde reklam för våra kurser, Jennie gav smakprover på taktil – handtaktil (mycket uppskattat), och på söndagen höll Calle föredrag om Kärlekens 9 språk. Vi hade kul för det mesta, och träffade många väldigt trevliga och intressanta människor.

Calle & Jennie på Harmonimässan

Cirkus Eros i media – nu igen...

Under förrförra helgen höll vi för tredje gången vår härligt dynamiska och extatiska fortsättningskurs för par, Gudomlig Extas. Det var enormt uppskattat, och vi har redan fått översvallande respons av flera kursdeltagare. Men det var ingen vanlig kurshelg.

När alla kursdeltagare utom ett par hade gått på lördag kväll, så kom nämligen ett tyskt TV-team på besök, från Story House Productions i Berlin, för att göra ett reportage, lite inspirerat av reportaget om oss i Fråga Olle-dokumentären i höstas. Och vi filmade i flera timmar. Som om det inte räckte, så kom de hem till oss på måndagen för en lång intervju.

Tröttande förstås, men vi får å andra sidan sannolikt mycket fin exponering i rikstäckande tysk TV, vilket förstås är kul, inte minst med tanke på att vi gärna skulle expandera vår verksamhet till att hålla kurser på engelska, utomlands. Vi får väl se hur det går...

Sexsibilityfestivalen i sommar!


För fjärde året i rad är det dags för Sexsibilityfestivalen!

Sexsibilityfestivalen är en festival i syfte att hylla och fira kärleken, sexualiteten och livet, på Sveriges vackraste kursgård – Skeppsudden – ett par mil utanför Norrköping. Och nu är det alltså dags igen – ännu större, sexigare, bättre, roligare och härligare!

Det kommer att komma mer info längre fram, när planeringen har kommit lite längre.

Tid och plats:
13-18 juli, på Skeppsuddens kursgård!

Läs mer om Sexsibilityfestivalen! »

Kreativa Jennie...

Jennie går drejkurs efter drejkurs, vilket innebär att vi byter ut en del porslin hemma, till Jennies fina skålar, fat, tillbringare och annat. Men det mest unika och vackra (tycker Calle) som Jennie har gjort är de nya fina dryckeskärlen i form av en kuk och en fitta.

Om du har gått parkurs med oss har du sett sådana kärl i ceremoniellt bruk, och sannolikt druckit ur dem också. De vi har haft sedan början har dock varit lånade av en vän – nu har vi alldeles egna som Jennie har gjort. Och alldeles nyligen gjorde Jennie en till fitta, denna gång glaserad mörkröd, och den är verkligen så fantastiskt vacker!

keramikfitta

Och så lite om våra kurser, förstås...

Livets Goda i Bordeaux

– 21-26 augusti 2012 –

Kursen är fullbokad!

Men det kan finnas möjlighet att komma med ändå, om någon avbokar, så om det känns väldigt intressant skadar det aldrig att anmäla sig som reserv. Det har funkat förr.

Livets Goda i Bordeaux

Än en gång blir det dags att skapa paradiset på jorden, med vår lyxiga, kärleksladdade och tantriska livsnjutarkurs kurs Livets Goda, på den lilla vingården Chateau Garreau i den lilla gulliga byn Cadillac, strax söder om Bordeaux – alltså i ett av världens finaste vindistrikt, med tusentals vingårdar sida vid sida i det fantastiskt vackra, böljande gröna landskapet.

Läs mer om Livets Goda i Bordeaux:
http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/livetsgoda.html »

TantraLila

Ängsbacka Kursgård, Molkom
24-27 maj 2012
med Calle & Jennie Rehbinder

TantraLila

Äntligen är det dags för TantraLila! Vi vill verkligen puffa för denna fantastiskt roliga, lekfulla, djupgående, omtumlande, härliga, läskiga, sköna, kraftfulla kurs, för dig som vill MER, dig som vill växa som människa och bli starkare i din integritet, och samtidigt så trygg att du kan vara sårbar utan att fara illa.

Kursens fokus är urkraft, självbild, lekfullhet och njutning – på dina villkor. Vi kommer att erbjuda många möjligheter för dig att erövra ny mark i ditt eget liv, och att kommunicera bättre. Ämnen som Konsten att säga NEJ, Kärlekens 9 språk, tantrisk energi-BDSM, 5 former av beröring, tantrisk andningsorgasm samt shamansk trumresa är några av komponenterna i denna dynamiska kurs. Och som en röd tråd genom alltihop går temat Kärlek, Liv & Lust - sexualitet, relationer och kommunikation.

TantraLila är personlig utveckling med sexualiteten i fokus. Här kan du utforska din fulla kraft och potential som människa och individ. Vi ser inte sexualiteten som ett självändamål, utan snarare som ett redskap, en del av ditt väsen, som kan bli din vän eller fiende, beroende på din egen attityd gentemot dig själv.

Denna kurs är öppen för alla som vill utvecklas, oavsett relationsstatus, ålder, kön eller sexuell preferens. Under tre dygn, från torsdag kväll till söndag eftermiddag, utforskar du din egen potential att njuta och skapa, din egen kraft och dina egna gränser, din egen integritet och vilja.

Om du vill:

  • komma i kontakt med din urkraft
  • känna större närhet till dig själv och ditt inre landskap
  • kunna möta dig själv och andra med total närvaro
  • bli tydlig och klar med dina gränser
  • veta vad du innerst inne vill
  • kunna säga JA och NEJ med full kraft, i harmoni
  • se den självklara kopplingen mellan sex och andlighet
  • möta och dansa ditt kraftdjur i det magiska rummet
  • kunna älska – dig själv och andra – fullt ut

Då är detta en kurs för dig.

Läs mer om TantraLila på Cirkus Eros! »

linje

Tantramassage

I maj håller vi återigen vår mycket uppskattade trestegskurs i tantrisk könsmassage för par, med extatisk andningsorgasm – och du är välkommen!

Hittills har bara tre par anmält sig, så det finns fortfarande plats för minst lika många par till på denna jättehärliga kurs!

Tantramassage

Aktuella kursdatum:

Mån 7 maj 19.30-22.30 (modul 1 - intro man/kvinna)

Mån 14 maj 19.30-22.30 (modul 2 - forts. kvinna)

Mån 21 maj 19.30-22.30 (modul 3 - forts. man)

Läs mer om tantramassagen! »

Många kurser har det blivit...

Som en liten kuriosa kan jag nämna, att om man räknar alla helgkurser, alla kvällskurser och miniworkshops på festivaler som vi har hållit genom åren, så har det nu blivit 150 workshops, och i juni kommer vi att hålla vår grundkurs Gudomlig Njutning för femtionde gången. Jubileum!

Anmälan och information:

e-brev: info@cirkuseros.nu
Mobil: Calle 070 - 79 76 333, Jennie 070 - 285 10 91

Läs mer om våra kurser på Cirkus Eros! »

Massor av njutning tillönskas dig!
Calle & Jennie Rehbinder

Calle & Jennie

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

Våra sponsorer:

Lustjakt – Webbutik och Homeparty
Starspray – kurser, utbildningar & sessioner


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.