Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 

 

KALENDARIUM

5 maj:

YONI
(dagkurs för kvinnor)


7, 14 & 21 maj
Tantramassage
tre måndagskvällar
(för par)

11-13 maj

Gudomlig Njutning
(parkurs)


24-27 maj:
TantraLila
(för alla oavsett relationsstatus)

1-3 juni
Gudomlig Njutning
(parkurs)

 


lördag 5 maj
- en dagkurs för kvinnor som vill mer -

Vill du vara fri att njuta?
Vill du ha kontakt med din lust och sexualitet?

Vill du älska hela din kropp och ha en lycklig fitta?


Denna YONI-dag handlar om att hitta fram till mer njutning och extas i livet. Du får möjlighet att titta på vilken längtan du har, vad för slags sexuella upplevelser du vill ha, hur du kan må bättre med din sexualitet och öka din självkärlek, hur skam påverkar nej och ja till njutning och hur man kan välja upplevelser efter nyfikenhet istället för skam och rädsla. Hur ser relationen till din kropp ut? Hur kan din kropp och kön vara en källa till mer njutning och extas?

När du bokar får du gärna skriva kort om huvudsyftet till varför du vill gå på kurs så att jag kan påverka inriktningen efter dig och de andra som kommer på kursen.


Denna yoni-dag kan ses som en förberedelse till en helgkurs. Den kan också vara fristående. Man skulle kunna se den som coachingsession fast en hel dag och tillsammans med andra kvinnor som vill utforska njutningen i livet.
Vi varvar mellan teori, övningar och samtal.

Yoni är sanskrit och betyder kvinnans kön – både rent fysiskt men också den andliga aspekten av kvinnans sexualitet – den skapande sexuella kraften.

Tider: 
Lördag 5 maj
Start: 10.00
Sluttid: 17.00-17.30

Plats: Bagarmossen, Stockholm

Kostnad:
1.100 kr
(för företagsfaktura tillkommer moms ovanpå kursavgiften)


Anmälan: Maila mig på jennie@rehbinder.se och meddela dina uppgifter: namn, adress och telefonnummer.
”Tack för att du skapade möjligheten att träffa alla dessa underbara kvinnor under en helg.
Den samhörighet och värme som jag kände från första stund och som bara växte, skapade en trygg atmosfär där allt fick plats, vänskap, nyfikenhet, skratt, tårar och en massa härlig kvinnlig energi……livgivande, helande och inspirerande.”

Shanya

"Tusen tack för en fantastisk kurs! Du är bara så himla bra! Allt ifrån hela kursupplägget till hur du ger av dig själv så okonstlat och naturligt till din receptiva förmåga att ta in allt alla säger och improvisera kursen efter dem som är där och det som kommer fram just där och då. Du är fantastisk! Jag kommer absolut att föreslå din kurs åt alla håll och kanter."

Pia

”Du er en utrolig nydelig, kunnskapsrik og inspirerende kursleder. Jeg opplevede din Yonihelg som en tredagers oase hvor jeg fikk utforske min seksualitet i samspill med syv andre vidunderlige kvinner.
Atmosfæren, tilliten og lekenheten du evnet å skape mellom oss i gruppen var magisk; et åpent, trygt rom hvor alle følelser kunne komme til uttrykk.
Jeg oppdaget mange nye spennende sider ved min seksualitet i dette herlige kvinnefelleskapet. Som kvinne og jordmor vil jeg anbefale kurset på det varmeste til alle kvinner.
Jeg er blitt enda mer stolt av å være kvinne og av min kvinnelige seksualitet.”
Klem!

Kristin

För att läsa mer respons, se hemsidan YONI.

Massor av njutning tillönskas dig!
Jennie Rehbinder

 


Kontakt:
Mobil: Jennie Rehbinder 070-285 10 91             E-brev: jennie@rehbinder.se
Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu         YONI hemsida: www.yoni.nu
 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.