Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Operapaket

Ramslökspaket

9 juli har Läckö Slottsopera premiär och i år spelas den nyskrivna operan "Det går an" efter Carl Jonas Love Almqvists omtalde roman som lyfter fram den fiktiva Lidköpingsprofilen, Sara Videbäck. Boka ett operapaket där du bor bra, äter gott och njuter av fantastisk opera! Läs mer och boka här!

Under maj-juni blommar Ramslöken i överflöd på Kinnekulle och den har blivit ett signum för måltidsupplevelser på Kinnekulle. Vill du uppleva denna delikatess ska du boka ett ramslökspaket där du bland annat får avnjuta ramslöken både till lunch och en 3-rätters gourmetmiddag mitt på det blommande berget. Läs mer och boka här!


Boka stuga

Nu är det dags att boka din stuga i Destination Läckö-Kinnekulle inför vår och sommar. Vi förmedlar ett 20-tal stugor som är belägna runt om i destinationen bland annat på Kinnekulle, Kållandsö och i Lidköping. Läs mer och boka din stuga här!


Påskfirande!

Kinnekulletrampet

Helgen innan påsk kan du komma för att inhandla påskdelikatesser på påskmarknaden i Spikens fiskehamn. 25-26 mars håller Falkängens hantverksby öppet då är du välkommen att handla av deras vackra hantverk. Det är påskparad i Götene och påskfirande i Lidköping under påskhelgen. Varmt välkommen att fira in påsken i Destination Läckö-Kinnekulle!

Efter en lång vinter är det äntligen dags för cykelsäsongen. Kinnekulletrampet är ett traditionellt motionslopp och arrangeras i samband med tävlingen Kinnekulle Cyclassic. Kinnekulletrampet arrangeras den 23 april 2016 och är Västsveriges första motionslopp på cykel för säsongen. Vill du också vara med och cykla eller kanske heja på kan du läsa mer här!


Facebook & Instagram

Gilla, följ och upplev Läckö-Kinnekulle och ta del av nyheter, upplevelser, evenemang och spännande erbjudanden:

Facebook
Instagram


Destination Läckö-Kinnekulle AB

Nya stadens torg, Gamla Rådhuset 531 31 Lidköping

Tel: 0510-200 20, E-post: info@lackokinnekulle.se

www.lackokinnekulle.se