Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nytt från Novasell februari 2016

Hej ##firstname##!

Alla hjärtans dag har just passerat. Men visst borde vi kunna måna lite extra om varandra alla dagar? 

Det här nyhetsbrevet handlar om hur vi kan göra det lilla extra för våra kunder. Du har också chansen att bli lycklig vinnare av en bok, som kan göra dig till en ännu bättre ledare.


Får alla era kunder fantastisk service?

Fantastisk service kommer inte av sig själv. Den kommer när ledningen skapar förutsättningar och medarbetarna både kan och vill.

Riktigt god service och proffsigt bemötande hos kundtjänst eller support gör att kunderna väljer er.

En röd tråd i samtalen, positiv attityd, ett genomtänkt ordval och viljan att förstå varje kund är några av nycklarna till kundernas upplevelse. Andra nycklar...


Inspiration för bättre kommunikation

Prata så man förstår! är en föreläsning fylld av igenkänning och aha-upplevelser. Den ger självinsikt och praktiska verktyg för att din kund eller medarbetare ska ta till sig ditt budskap samtidigt som du upplevs som trevlig och förtroendeingivande.

Inspirerande och nyttigt!

Ingrid Alestig  föreläser

Vinn en bok!

En skicklig talare och mental coach, Kenth Åkerman, har nyligen släppt sin bok Konsten att få andra att prestera  som pocket. Konkret, enkelt och rakt på sak om coachande ledarskap.

Kenth har gett några av nyhetsbrevets läsare chansen att vinna ett exemplar. Skicka mig ett mail med "Bok" i ämnesraden senast den 4 mars och skriv en rad om varför du vill läsa den!


Vill ni sälja mer till nöjdare kunder?

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig.

Jag utbildar, föreläser och är rådgivare - alltid med kundens mål i sikte.

Vi hörs!

 

Hälsningar

Ingrid Alestig


facebooktwitterlinkedin

© Ingrid Alestig, Novasell AB. Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till en vän eller kollega! Du kan också citera eller kopiera texter, ange då Ingrid Alestig, Novasell som källa.

Ska du byta e-postadress? Ändra här
Vill du avsluta din prenumeration?
 Klicka här.