Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhetsbrev nr. 1 - Uppstart 2016


Full fart med hela verksamheten igång!

Nu har vi startat upp vårterminens simverksamhet för alla grupper, kurser och verksamheter. Vi har utökat verksamheten och det glädjer oss att så många vill simma!

På kansliet fokuseras det mycket på administration kring våra drygt 200 aktiva grupper, vilka utgör simning på alla nivåer - från nybörjare till OS-simmare.

Vår störtsta verksamhet hålls i Nälstabadet och den efterlängtade platån, som höjer bassängbotten för våra yngsta simmare, är äntligen levererad!


Anmäl barnen till Sportlovscamp 2016!

Under sportlovet vecka 9 har vår ordinarie simverksamhet uppehåll och vi arrangerar då vårt populära Sportlovscamp!
Det blir en aktiv vecka med mycket simning och andra roliga idrottsaktiviteter!

Barn mellan 7 och 12 år som kan simma minst 50 meter på djupt vatten är välkomna att delta under en spännande och sportig vecka! Det kommer dessutom finnas möjlighet till märkestagning under veckan.

Nytt för i år är möjligheten att delta hela eller halva veckan.

Kostnaden är 1 200kr för hela veckan (mån-fre) respektive 900kr för halv vecka och inkluderar lunch, mellanmål, t-shirt, bowling samt övriga aktiviteter.

Läs mer och boka plats redan nu på bokningssidan!


Vi arrangerar bästa tvåan, trean & fyran!

Medley Bästa Tvåan, Trean och Fyran är en rolig lagkappstävling i simning för elever i årskurs 2, 3 och 4, där alla lag tävlar på 4*25 meter valfritt simsätt. Vi är med och arrangerar tre kvaltävlingar i Västerort:

Den 5 april i HUSBY
Den 6 april i TENSTA
Den 8 april i VÄLLINGBY

Läs mer och anmäl din klass här: www.bastafyran.se


Rabatt till alla Spårvägenmedlemmar!

Som medarrangör för Swim Open Stockholm kommer våra medlemmar att ha möjlighet att köpa biljetter till rabatterat pris. Det innebär att Du som medlem i Spårvägen Simförening får köpa endagsbiljett för 100 kr/dag eller seriebiljett för 350 kr!

Mer information om biljettköp hittar ni inom kort på vår hemsida och på Facebook.


Vi fyller 70 år!

I år fyller Spårvägen Simförening 70 år och det vill vi fira genom att varje månad ge våra medlem-mar förmånliga erbjudan-den. Följ oss på Facebook och Instagram och håll utkik efter vår jubileums-logga för att ta del av dessa!


Årsmöte i mars

Alla medlemmar är varmt välkomna på Spårvägen Simförenings årsmöte den 9 mars kl. 19:00, Bräckegatan 14.

Kallelse till årsmöte


Jobba som simtränare!

Vi är alltid på jakt efter duktiga simtränare! Vi söker dig som vill jobba extra med simundervisning. Ett jobb som utvecklar dina kunskaper bl.a. inom ledarskap, träning och hälsa och vilket kan vara till fördel att ha på sitt CV. För mer information maila: kansli@sparvagensim.se


Gilla oss på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.