Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Hängselbyxan i tre nya färger

Lagom till sportlovet breddar vi utbudet av våra hängselbyxor Busbyxan Plus (som är ofodrad) och Busbyxan Plus/Vinter (fodrad med bambufleece).
Båda varianterna finns från och med idag i tre nya färger: Orange, mörkbrun och vinröd och i alla storlekar från 80 till och med 140 cl.


Veta mer
Till butiken


Tänkvärd bok

…med många bra tips på hur vi alla kan minska resursslöseriet och på så sätt bidra till en hållbarare värld. Nu när vi själva har läst och begrundat boken ÄGODELA Köp mindre – få tillgång till mer, vill vi visa att fattat poängen. Så därför får du chans att ärva vårt exemplar (och gärna dela den vidare när du har läst).

Bilder

…och kommentarer via sociala medier kan naturligtvis inte ersätta det personliga mötet. Men för oss, som saknar en fysisk butik att träffa våra kunder i, är det en ovärderlig kontaktmöjlighet. Så välkommen att lära känna oss Busbyxor lite närmare. Välkommen att fråga och föreslå. Välkommen att följa!


För varje par Busbyxan Bas vi säljer går 10% av försäljningssumman (inklusive moms) till Barncancerfonden. Köper du t ex ett par i storlek 130 cl med fotresår går alltså 42,50 av de 425:- du betalar oavkortat till Barncancerfonden.

Logga: Vi stödjer Barncancerfonden

Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.