Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi är stolta över svensk köttproduktion!

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur, rådgivning och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vårt mål är att vända trenden för svensk köttproduktion. Vi skapar och står för framtidstro - hållbarhet - innovation – glädje. Svenska Köttföretagens huvudkontor finns i Skövde och vi driver seminstationer i Hudaryd och Hållsta Bolaget omsätter ca 170 milj och har ca 25 anställda. 

För mer information www.kottforetagen.se

Svenska Köttföretagen är en sammanslagning av Avelspoolen, Quality Genetics och Hudaryd Semin - men med nya ansvarsområden utöver genetiken:

Branschfrågor, som t.ex Handlingsplan Gris, Nöt- och lamm, samt andra branschgemensamma frågor!

Utbildning och Rådgivning, genom dotterbolaget Gård & Djurhälsan

Konsumentfrågor, genom det delägda bolaget Svenskt Kött!

Allt hänger ihop - från producent till konsument! Värdekedjan är viktig

Beställ semin och förnödenheter online!

I vår webbshop & kundportal hittar du semin och förnödenheter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser – helt enkelt det mesta du behöver i det dagliga arbetet med djuren. Här kan du även hålla koll på alla dina beställningar, samt se och hämta dina fakturor! Välkommen!

Webbshop & Kundportal

kottforetagen.se

Sveriges mest kompletta hemsida för dig som är intresserad av köttproduktion! Här hittar du samlade nyheter från hela branschen. Du kan också läsa mer om våra verksamhets-områden, våra prislistor och hur du beställer från oss.

Svenska Köttföretagens hemsida

Livdjur online!

I vårt extranet kan du som är kund hos oss sälja och köpa livdjur direkt online samt hålla reda dina på avtal och beställningar.

TILL LIVDJURSFÖRMEDLINGEN ONLINE

Gilla oss på Facebook

Nu finns Svenska Köttföretagen även på Facebook! Klicka på tummen och gilla, gilla, gilla! Här kommer vi dela våra nyheter och andra intressanta saker! Välkommen!

Svenska Köttföretagen, Vasagaran 29 . 541 31 Skövde
tel 0500-48 30 65 . fax 0500-48 33 70 . info@kottforetagen.se . kottforetagen.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.