Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Sofistikerat och Skalbart med AceIQ

Ett lyckat och fortsatt framgångskoncept mellan två företag, inget annat går att säga om samarbetet mellan Citrix Platinum Partnern, AceIQ och Cloud hosting företaget, Crossnet. Med en ny plattformslösning med flertalet mederkande produkter från Citrix, har nu Crossnet kunnat effektivisera sin verksamhet för att växa till nya höjder med fler kunder.

En av de kundreferenser som vi nu gladligen vill dela med oss av till er är samarbetet med Crossnet som har blivit ett fantastiskt framgångskoncept. På AceIQ är vi glada över att vi får möjlighet till så många roliga och spännande projekt tillsammans med våra kunder. 

AceIQ var på plats på årets Citrix Summit i Las Vegas. En lärorik partnerresa som vi har författat på vår hemsida med nyheter från Citrix som ni får ta del utav. 

CITRIX SUMMIT 

Med fokus på våra kunders verksamhet, behov samt utmaningar, skapar vi lösningar som sätter användaren i centrum. I över 18 år har vi tillsammans verkat i branschen för Citrix relaterade produkter. Läs mer!


AceIQ AB
Stridsvagnsvägen 14, 291 39 Kristianstad

Växel 044 - 777 00 80
Fax 0735 - 27 67 67
info@aceiq.com

facebooktwitterlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund eller leverantör till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.