Nyhetsbrev från Silverdals Kulle med senaste nytt. Se det i webbläsaren.

Sopor

Många av er hörde av er när det blev fullt i sopkärlen. När sopbilen var här visade det sig att det hade blivit stopp i ett av kärlen då någon hade tryckt ner stora kartongbitar. Vi vill därför påminna er om att man endast får slänga hushållsavfall i hopknutna påsar. 

Förpackningar, tidningar, grovavfall, trädgårdsavfall, elavfall och annat farligt avfall ska lämnas till en återvinningsstation (närmaste är vid Silverdals kapell). Flera av de påsar som lämnades bredvid sopkärlen innehöll metallburkar och kartongförpackningar. Släng inte sådant i våra sopkärl för detta ökar risken för framtida stopp. 

Byte av batteri till garagedosan

Flera av er har även hört av er med frågor om dosan till garaget. I fall det inte längre fungerar att öppna garaget med dosan och det lyser rött, är det dags att byta batteri. 

Mattor och sopborstar i entréerna

Styrelsen har lagt ut extra mattor i entréerna längs Johannesbergsplan då det blir mycket passage där. Var god och flytta inte på dessa mattor. Likaså gäller sopborstarna som alla kan få använda till att städa bort is och snö vid entréerna vid behov.

Vi vill också påminna om att man inte får ha barnleksaker, cyklar och barnvagnar i trappuppgången p.g.a. brandrisk. Vi undersöker alternativa förvaringsplatser för de hus som saknar barnvagnsrum. 

2-årsbesiktning

Tack till alla som hittills har hört av sig med listor och önskemål om saker som styrelsen kan ta upp i samband med 2-årsbesiktningen. Vi samlar gärna in flera listor och förslag!

Kalendarium

Kommande ordinarie styrelsemöten: 10 februari och och 9 mars 2016 kl 19.


Utskickat av styrelsen för bostadsrättsföreningen Silverdals kulle.
Har du några frågor? Kontakta oss: styrelsen@silverdalskulle.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du äger en lägenhet hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter