Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV december 2015


Klubbmästerskap i Vällingby

Den 18 december arrangerade vi det årliga klubbmästerskapet i Vällingbybadet. Nytt för i år var att våra parasimmare deltog med fina framgångar! Vi sände SuperLive som gav möjlighet att följa tävlingen även på webben. Kvällen var mycket lyckad och många simmare satte nya personliga rekord.


Benny är ny klubbchef!

Sedan den 1 december är Benny Persson från Katrineholm ny klubbchef i Spårvägen Sim. Benny tar över efter Linn Bessner och summerar sin första månad så här:

- Min första månad har varit full av intryck och möten. Jag har träffat många duktiga och engagerade simtränare och ser fram emot att platån kommer på plats i Nälstabadet så att verksamheten kan fungera så bra som möjligt. Jag har många spännande utmaningar framför mig!


SUM-SIM och Julklappsdoppet

Helgen den 4-6 december åkte vi till Göteborg för SUM-SIM samtidigt som vi arrangerade Julklappsdoppet i Eriksdals-badet. Båda tävlingarna var väldigt lyckade med stora sim-prestationer! Vi gläds extra mycket åt Gustav Henriksens SUM-SIM silver på 100 rygssim och lagkappslaget på 4*100 medley med Elin Grenholm, Julia Augustsson, Matilda Flood och Emma Garmelius som efter ett riktigt rafflade lopp knep SUMSIM-bronset. Grattis till era första mästerskapsmedlajer!


God Jul & Gott Nytt År!

Styrelse, personal och simtränare tackar för ett fint simår 2015 och önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!


Julklappstips!

Med några få dagar kvar till julafton vill vi passa på att tipsa om en julklapp som passar alla! Ge bort en simkurs till någon som vill lära sig simma eller kanske behöver träna sim-teknik inför en triathlon-tävling. Vi har simträning för alla - från barn till vuxen!
Läs mer och boka här.


Dennis Hantman är simmare i parasimmets tävlingsgrupp och har blivit uttagen till Svenska Parasportförbundets Morgondagarteam! Grattis Dennis och lycka till med din fortsatta simsatsning!


Vi söker tränare

Vi är alltid på jakt efter duktiga simtränare och söker dig som vill jobba med simundervisning. Från barn och ungdom till vuxenverksamhet samt skol- och parasim. Det finns goda utvecklings-möjligheter inom föreningen och vi till-handahåller utbildning. För mer information maila: kansli@sparvagensim.se


S:t Julian

I början av december delades S:t Julianpriset ut. Det är Stockholms stads pris för att belöna arbete som görs för att inkludera människor med funktions-nedsättning i samhället. Vi var nominerade med motiveringen: "För att ni har under en längre tid skapat och skapar del-aktighet för personer med funktionsnedsättning."


Jerringnominering

I november nominerades Maja Reichard till Jerringpriset för tredje gången!


Gilla Spårvägen på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.