Nyhetsbrev från Acceptus AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ansvarsfullt företagande

För att Acceptus samhällsansvar ska vara långsiktigt är det integrerat i vår affärsmodell och vi anser att engagemanget är lika viktigt i det lilla som i det stora, liksom det är lika viktigt lokalt som globalt.

Som exempel sträcker sig Acceptus VD, Anette Cederbergs mentorskap från föreläsningar på lokala skolor till att, via Cherie Blair foundation, stödja en kvinna i Malaysia att starta eget företag.

Visionen som Acceptus har med sitt företagande är att effektivisera ledarskapet samt e-hälsoinvesteringarna inom vård och omsorg. Detta sker bland annat genom kvalitetsäker rekrytering, eftersom medarbetarnas kompetens är företagets största resurs.

Fler av Acceptus medarbetare har erfarenhet av internationellt biståndsarbete och i år har medarbetarna valt att företagets julgåva ska gå till FN:s flyktingorgan UNHCR.

UNHCR finns på plats världen över för att hjälpa också dem vars situation får liten eller ingen uppmärksamhet i media.

Anette Cederberg 
VD och grundare av Acceptus AB samt mentor i  Cherie Blair foundation for women.

Hans Cederberg
Styrelseordförande och CIO med ansvar för affärsområdet e-hälsa på Acceptus AB.

På återhörande i januari då vi planerar att presentera nya spännande utbildningar och seminarier!


Acceptus erbjuder tillfälligt ledarskap när det saknas en kvalificerad chef eller projektledare med hälso- och sjukvårdsbakgrund. Vi hjälper våra kunder på ett enkelt, effektivt och kvalitetssäkrat sätt. Acceptus deltar aktivt i kunskapsspridning och branschutveckling.

linkedintwitterfacebookyoutube

Du får nyhetsbrevet eftersom din arbetsgivare har avtal med oss alternativt att du själv anmält ditt intresse.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.