Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SBR Nyhetsbrev nr 7/2015

Upp till 30 rabatter kopplat till ditt företag

I ett led att ytterligare öka medlemsnyttan för dig som medlem och företagare i SBR har vi inlett ett samarbete med företaget Lessmore Sverige AB.

Detta innebär för dig som Bas- eller Plusmedlem i SBR att du genom ditt företag får tillgång till storkundsrabatter genom automatiskt medlemskap hos vår samarbets-partner Lessmore fr.o.m. januari 2016. Detta kommer alltså att bli ytterligare en förmån i ditt medlemskap i SBR och du får det helt kostnadsfritt.

Läs mer


SBRs studieresor 2016

SBR erbjuder två studieresor 2016. Till Hong Kong i november med möjlighet att förlänga resan till Australien. Redan nu kan du göra en icke bindande intresseanmälan.

Hong Kong
Studieresan till Hong Kong sker lördag 5 – lördag 12 november 2016. Hong Kong ligger i Pärlflodens Delta som är ett av Kinas ekonomiskt viktigaste område med cirka 120 milj. invånare och städer som t.ex. den f.d. portugisiska kolonin Macau, Guangzhou (f.d. Kanton) och Shenzhen.

Hong Kong och Australien
Studieresan till Hong Kong i kombination med Australien äger rum fredag 11 – lördag 26 november 2016.
Resan innehåller fem dagar med program i Hong Kong och därefter vidare till Melbourne och Sydney.

Intresseanmälan och mer information

Jan Ullberg ny ordförande i ÖB gruppen

Jan Persson avslutar sitt uppdrag som ordförande i ÖB gruppen vid årsskiftet. Vi tackar Jan Persson för hans arbete och fina insatser under dessa 8 år och välkomnar Jan Ullberg som ny ordförande fr.o.m. januari 2016.

Läs mer


Nytt från Foyen

Den 1 januari 2016 träder en lagändring i kraft som innebär att det blir obligatoriskt med elektronisk personal-liggare på bygg-arbetsplatser i Sverige

Läs artikeln


Nya medlemmar

Vi hälsar våra nya medlemmar och anslutna varmt välkomna till SBR!
Nya medlemmar
Nya anslutna

Medlemsansökan 
och förmåner


Aktivera ditt medlemskonto

Har du aktiverat ditt nya medlemskonto?

Läs mer


SBR Byggingenjörerna AB, Gävlegatan 15, 113 30 Stockholm
Tfn 08-462 17 90  E-post: info@sbr.se  www.sbr.se

facebooklinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i SBR  eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.