Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ett erbjudande som syns och sticker ut

Att visualisera skolmiljön för potentiella elever är av största vikt då det börjar dra ihop sig till gymnasievalet. Därför är det extra roligt att vi nu har nöjet att kunna erbjuda en specialdesignad skolfilm där er skola, omgivningarna och miljön visas ur ett helt nytt perspektiv - från luften!

Filmen görs av Big Air Production i nära samarbete med er skola. Den är 1-3 minuter lång och visas i upp till 4K upplösning. I filmen ingår fem scener och ni kan själva välja mellan olika dykningar, stigningar, omgivningsbilder mm. Eller gör som Christina skolan på Lidingö, låt personalen vinka till besökarna och hälsa välkommen åter.

Videon levereras med specialkomponerad musik helt anpassad till er skola och era förutsättningar. Pris: 12.995 kr ex moms (ordinarie pris 18.895 kr).


BizCare Insight är en oberoende tankesmedja som hjälper organisationer och företag, framförallt inom utbildningssektorn att uppnå sin fulla potential.
Vi har arbetat med ett flertal välrenommerade gymnasieskolor för att utveckla hållbara kommunikationsstrategier, framför allt inom digitala medier och för att trygga en framtida elevförsörjning.

Kontakta oss gärna för hjälp eller rådgivning!
Tomas Lönn, VD BizCare Insight

BizCare Insight       -       08-791 90 10       -       info@bizcare.se       -       www.bizcare.se


Om du vill avsluta din prenumeration av nyhestbrevet Morgondagens Gymnasieskola klicka här.