Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Några dagar in i månaden november...

Den stora ljushögtiden Allhelgona har nyligen passerat, många av oss tände ett ljus för de kära som gått före oss. November är på många vis en ljusmånad, övergången till vintertid gör oss medvetna om hur viktigt ljuset är, mörkret omkring oss får oss tända ljus, och förhoppningsvis infinner sig också en stund av stillhet.

Under hösten så träder yin kraften fram, kraften från yang som gett oss frukter och mogen skörd har försvagats, vintern som vi har framför oss är i mest yin. Nu är tid för naturen att vissna och att vila, de färgsprakande löven ska multna bort och så småningom ge ny energi, qi, och liv till naturen.

Allt som händer i naturen händer även inom oss, nu är tid för vila och ro även för oss. Mörkret ger oss också en fingervisning om att det är tid att sakta ned tempot och skapa utrymme för mer stillhet.

Skiftningarna mellan yin/yang finns i allt, i årstiderna, under dygnet, i våra fysiska, mentala, själsliga tillstånd, det ena kan inte finnas utan det andra.  Och det finns alltid lite yin i yang och tvärtom. Yinyang strävar hela tiden efter balans, efter Lagom, detta underbara ord som uttrycker precis vad det handlar om! Det är då vi har balans i livet. Vi överdriver inget och vi undertrycker inget. Vi har balans. Vi har ro.


Ingen lön i oktober!Tusen tack alla ni som tog behandlingar i oktober! Nu ger jag min oktoberlön till Plan, som arbetar för att hjälpa utsatta barn i olika katastrofområden i världen. Vill Du också hjälpa till? Kom till Öppet Hus se nedan!


 Varmt välkommen till Öppet Hus hos Lugn & Go

Lördag den 14/11 kl 11.00 - 16.00!

För 100 kr kan du ta en provbehandling i avslappnande
Akupressur eller Rosenmetoden. 


Pengarna går oavkortat till UNHCR:s arbete för
flyktningar runtom i världen!

 

Försäljning av massageoljor, presentkort och andra hälsoprodukter! 


JULKLAPPSTIPS!
Varför inte ge bort ett presentkort med en välgörande behandling?
Boken "Sju tankar om hälsan" av Lena Berndtsdotter är en
mycket tankvärd läsning


LÄS MER HÄR! om övriga aktiviteter!

Adress: Fatbursgatan 18


Ryggen!

Är du rakryggad, oböjlig, uppriktig? Gillar du rak kommunikation? Har du råg i ryggen? Eller böjer du dig för ödet? Dignar under oket? Ryggar du tillbaka? Kröker kanske rygg för någon? Är du ryggradslös? Vänder du ryggen åt dom som skulle behöva dig?

Har du tänkt på vilka ord vi använder om våra kroppar och kroppsdelar? Handlar inte dessa ord om både yttre och inre hållning? Handlar det inte om vår livsstil…. egentligen? Det är stor skillnad på den högmodigt översträckta, ansträngda hållningen, som kanske vill visa dominans över andra, och den naturliga, upprätta hållningen, som växer fram ur inre trygghet och stabilitet.

Lägg dig på rygg på golvet, och känn efter hur det känns. Kan du känna ryggens kotor? Ligg kvar i denna ställning, men böj benen och sätt fötterna i golvet. Hur känns det nu? Bättre? Vilsammare?
Nu kan du lägga upp underbenen på en stol eller pall. Denna ställning är så skön för de flesta ryggar, och det beror på att den ofta överansträngda ländryggen finner verklig vila på detta sätt.
Tillåt dig att vila på detta sätt då och då. Lägg dig en stund på golvet med benen på en stol när du kommer hem efter dagen. Blunda, andas djupt ner i lungorna och bara vila.

 


Välkommen till mina Mottagningar:

Lugn & Go ligger på Fatbursgatan 18 A, precis brevid Södra Station.

Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan information!

Välkommen på Öppet Hus 14/11 kl 11.00-16.00!


       Vita Bergens Hälsocenter ligger på Skånegatan 91 alldeles intill                Nytorget och Vitabergsparken.

       Läs mer om de behandlingar jag erbjuder genom att klicka på                      knappen nedan. Där hittar du också lediga tider och annan                            information!


 

      Behandlingar hos Happy Buddha Yoga Studio bokar du genom att             ringa mig, 073-654 29 06. Välkommen! 

S:t Eriksgatan 104
Vasastan


Gilla och dela Mina Behandlingar på facebook!

Var med i utlottningen om en VALFRI GRATIS BEHANDLING,

vinnare dras när sidan uppnått 200 "likes"!

facebook

Madeleine Gustafsson
Telefon: 073 - 654 29 06
Mail: madeleine@minabehandlingar.se

Hemsida: minabehandlingar.se

Välkommen!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.