Trendspaning från Storefiller AB. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vinterskyltning på Solkusten!

INSPIRERANDE SKYLTFÖNSTER FRÅN ETT HÖSTKLÄTT SPANIEN.
I La Canada utanför Marbella ligger ett stort köpcentrum med många fina butiker med många starka varumärken. Här kommer en bildresa som går från futuristiskt 80-tal till mysig fjällstuga. 


NEON


Hos undgomliga Pull&Bear satsar man på roterande, belysta, frostade podier. Kollektionen flörtar dock inte lika mycket med 80-talet som deras skyltfönster.


HYTTE PÅ FJELLET


Massimo Dutti satsar på en äkta fjällkänsla. Det är bara att klä sig enligt skyltdockorna, starta en eld i den öppna spisen och värma på chokladen. 


STAIRWAY TO PURCHASE HEAVEN?


ZARA satsar på stilrena, väggfästa steg. Om det syftar på att företaget vill ta sig till nästa nivå vet vi inte. 


SILVERBOXAR


Här byggs det med boxar i silver. Kanske inte den mest påkostade eller originella fönsterdisplayen, men ett enkelt grepp.


I VÄNTANS TIDER ...


Om man inreder med möbler så behöver man inte fylla skyltfönstret till bredden med props. Framtoningen blir elegant och den känns påkostat.


FUTURISTISK VÄGGKONST


Kraftfull väggkonst och vi vet inte om det är julklappar från en närliggande framtid. Ser du vad det är?


KUBISM


Att skapa symmetri utifrån olikformade klossar är ett kreativt grepp och i det här fallet mycket väl utfört. Kartong är ett flexibelt material att arbeta med. 


MED RISK FÖR ATT TRASSLA IN SIG


Minimalistiskt kanske inte är den rätta beskrivningen när det gäller det här skyltfönstret och trossar känns mer vår/sommar än vinter - OM det inte ska vara en referens till snö. De är trots allt vita och med knutna bollar (snöbollar?).


VÄGGPANELER FRÅN VÅNINGEN ...


... och en exklusviv sittpuff ger en glimt av ett vackert och stilfullt hem med hög takhöjd och generösa rum. Vi ser oss själva i de rummen och vill anamma stilen (och köper kläderna). 


UNDERVÄRDERADE FRANSAR


Kreativa lösögonfransar på fel plats ger dockorna en unik look. De runda podierna med mönster som  matchar de stående panelerna bakom dockorna skapar en härlig 3D-känsla och skänker liv till skyltfönstret.


SE BILDERNA FRÅN VÅRT SENASTE PROJEKT!Klicka på bilden ovan eller på den här länken: 
https://www.youtube.com/watch?v=nbAGBaZZuvQ


OM OSS BAKOM DEN HÄR SKYLTFÖNSTERSPANINGEN:

Bakgrund
Storefiller AB startades i maj 2013 av Andreas Magnusson & Andreas Norlin i världsmedtropolen Skara. Andreas Magnusson har tidigare 8 års erfarenhet av dekorbranschen och Andreas Norlin har jobbat länge med försäljning och produktutveckling i Stockholm. 


Storefillers mål
Målet är att förverkliga kundernas butiksvisioner när det gäller kampanjmaterial, props, dekor och förbrukning på ett kostnadseffektivt och effektivt sätt med högsta kvalitet. 

Varför Storefiller

  • Storefiller håller alltid sina kunders deadlines.
  • Skickar aldrig iväg något som inte har gått igenom en ordentlig kvalitetskontroll.
  • Agerar butiksupport (ingår alltid i uppdragen) för att avlasta huvudkontoren.
  • Är snabba på återkoppling och produktförslag.
  • Tar fram video- och skriftliga instruktioner vid behov (ingår alltid i uppdragen). 

Storefillers kunder
Kunderna är butikskedjor med starka varumärken som behöver extra resurser att ta fram material och produkter till sina butiker. Storefiller erbjuder även packnings- och logistiklösningar till sina kunders butiker världen över. Vi har producenter i Asien, Europa och Sverige. Tveka inte att kontakta Storefiller för ert nästa projekt.

Ta del av tidigare uppdrag på: www.storefiller.se