Nyhetsbrev från Visia Cosmetics. Problem med att läsa den? Se det i webbläsaren.
VISIA EYELASH & EYEBROW VITALIZER

Visia Cosmetics har under sommaren genomgått en stor uppdatering och omprofilering. Allt för att vara ett ledande varumärke inom ögonfransnäringsbranschen. Detta för att kunna erbjuda dig som kund en produkt som uppfyller våra höga krav på kvalitet! 

 

Vår fantastiska formula till vårt serum är nu ännu bättre! Serumet är fortfarande 100% naturligt men har nu även tillräcklig kapacitet för att användas på ögonbrynen också! Självklart är den endast dermatologiskt testad som tidigare!

 

Förbättringen av vårt serum har lett till nya förpackningsmöjligheter. Vi ändrar storleken från 3ml till hela 10ml per flaska! Med andra ord så innehåller vår nya flaska mer serum än 3 av våra tidigare flaskor. På detta sätt har vi mer än halverat kostnaden för våra kunder! Till endast 79,90 kr per ml istället för tidigare 166 kr per ml. 

 

Även en ny, exklusiv och unik design till våra flaskor har framtagits. Dock så inväntar vi fortfarande förpackningarna till flaskan innan re-lanseringen kan ske. Men vi är överösta av efterfrågningar av vårt nya serum. Därför vill vi nu erbjuda våra trogna och nya kunder en smyglansering av produkten.

 


Vi kan idag erbjuda er den nya uppdaterade flaskan, plomberad tillsammans med manualen utan förpackning, till ett förmånligt pris, 499kr inklusive frakt. Ordinarie pris 799:-

Leveranstid 2-3 vardagar.

Använd rabattkoden: "VIP" för att reducera priset i varukorgen. 


facebookinstagram

Vänliga hälsningar,

Supporten på Visia Cosmetics

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.