Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV oktober 2015


Snart dags för Höstlovskollo

Vecka 44 är det höstlov och Spårvägen arrangerar ett roligt och spännande höstlov med mycket simning och andra idrottsaktiviteter!

Barn mellan 7-12år, som simmar på minst Hajen 1-nivå i Spårvägen eller barn som inte simmar i Spårvägen men som kan simma minst 50 meter på mage eller rygg på djupt vatten, är välkomna! Läs mer om höstlovskollot och gör din anmälan här.


Vinn en kursplats!

Vinn en kursplats i vuxensim, värde 2 000 kr, med Stefan Nystrand som tränare - Spårvägens flerfaldige VM- och EM-medaljör med fyra OS i bagaget!

Kursen vänder sig till dig som kan simma och vill ha individuellt anpassad simträning för att matcha dina personliga mål.

Gå in på vår Facebooksida för att vara med och tävla! Vinnaren utses fredagen den 16 oktober.

Vill du veta mer om vår vuxenverksamhet eller våra andra verksamheter? Klicka här


Sponsorsim blir välgörenhet

Tisdagen den 20 oktober är det äntligen dags för Sponsorsim!

Nytt för i år är att vi har valt att skänka 20% av sponsorintäkterna till UngCancer. Under kvällen arrangeras också andra aktiviteter i Nälstabadet. 

Det kommer bland annat att finnas möjlighet att pärla FUCK CANCER-armband till förmån för UngCancer, vi har shoppen öppen för försäljning och skänker 30 kr till UngCancer för varje såld badmössa, tävlingssimmare har chans att lämna in en gammal Spårvägen t-shirt och kostnadsfritt beställa en ny. Under sponsorsimkvällen är också sista chansen att lämna badkläder till insamlingen.

Vi ser fram emot en kväll med ALLA simmare i tävlings- och träningsverksamheten samt parasimmarna!


Stipendium till Spårvägen!

Tre Spårvägare har under september och oktober tilldelats stipendium! 
Idrottsnämnden i Stockholms Stad har utsett Carolina Rosenqvist som stipendiat för sitt ungdomsledarskap. Maja Reichard och Stina Gardell tilldelas elitidrottsstipendiet av Riksidrottsförbundet.

Läs mer om Carolina. 
Läs mer om Maja och Stina.


Insamlingen av badkläder

Insamlingen av badkläder fortsätter! Insamlingslådan i Nälsta är välfylld! Nu inleds utdelningsarbetet till skolorna. Något som vi får hjälp med av Refo. Läs mer om vårt samarbete här.

Tack för att ni hjälper till och bidrar till målet - att alla ska lära sig att simma!


Gilla och hjälp!

Den 11 oktober hade Spårvägen 811 likes på Facebook. För varje like vi ökar med till och med den 20 oktober skänker Spårvägen 10 kronor per like till UngCancer! Klicka på Facebook-loggan för att komma till vår Facebook-sida! 
Är ni fler i familjen som vill prenumerera på nyhetsbrevet? 

Klicka här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.