Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV november 2015


Vårterminen spikas på kansliet

Halvvägs in i november löser tävlingshelgerna av varandra. Förutom att administrera tävlingslogi-stiken och pågående höst-termin är vi i full färd med att planera vårterminen! Med närmare 3000 med-lemmar krävs det mycket 
planering bakom grupper, 
tränare, schemaläggning och bassängbokning. 

Nytt för vårterminen är att vi kommer kunna erbjuda ett ännu bredade kursutbud. Bland annat nybörjarkurser för ungdomar!


Fina framgångar under SM

Spårvägen skördade fina framgångar när SM/JSM avgjordes i Helsingborg 4-8 november! Truppen bestod av totat 10 simmare varav två lämnade SM med 100% nya pers, nämligen Malin Wallén och Emma Sundstedt.

Jessica Billquist knep JSM-silvret på 50 bröstsim och Spårvägen tog således totalt 4 medaljer med Stinas SM-guld på 400 medley samt SM-silver på 200 frisim och 200 medley.


Vi fortsätter att utveckla parasim

Sedan år 2013 har vi bedrivit 
simverksamhet för personer med funktionsnedsättning där sim-kunskapen utvecklas utifrån egna förutsättningar. Nu  utvecklar vi verksamheten ytterligare med bland annat fler kursplatser och utökade bassängtider.


Tack för bidragen till Sponsorsim

Spårvägen Simförening vill rikta ett stort tack till alla er som var med och hjälpte till, deltog och sponsrade 2015 års upp-laga av Sponsorsim som hölls den 20 oktober i Nälstabadet. Ett stort tack till de företag som var med och sponsrade 2015:

Spårvägen Simförenings samarbetspartners

Michelle Coleman till OS i Rio 2016!

Sveriges Olympiska Kommitté har tagit ut de första till sommar-OS i Rio 2016. Spårvägens Michelle Coleman en av fem simmare som tagits ut! Läs mer.


Stipendium till Stefan Lönngren

Under SM i Helsingborg delade Svenska Simför-bundet ut Stig Ohlssons ledarstipendium med motiveringen:

Utmärkelsen tilldelas den person som genom sitt ledarskap utmärkt sig på ett positivt sätt i Stig Ohlssons anda och som betytt mycket för den organisation där vederb-örande är verksam.


Anmälan till VT16

Snart är det dags att anmäla sig till vårterminens kurser.

Återanmälan öppnar den 7 december. Nyanmälan kan göras från och med den 14 december.

Anmälan görs på vår hemsida.


Glöm inte att köpa årets Simborgarmärket! 40kr/st och du hittar dem i vår shop i Nälstabadet.


Träffa oss!

Onsdagen den 25/11 kommer vi att delta på Vinstas företagsmarknad som riktar sig mot både privatpersoner och företagare.

Läs mer om evenemanget.


Gilla Spårvägen på Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.