Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Augusti 2015

Höstterminen är äntligen här!

Hoppas att ni och era hästar har haft en riktigt en skön sommar! Hos oss är alla hästar hemkomna från sommarbetet, tjocka och nöjda efter en lång härlig semester!

Vi hästägare har dock arbetat på flitigt under sommaren. Vi har tagit oss an flera uppgifter som att till exempel olja paddockstaketet, städa i sadelkammare och foderkammare med mera.

Vi har också gjort flera större arbeten. Stallet har fått ett rejält ansiktslyft när det målades om häromveckan. I ridhuset har det varit full aktivitet när Granström entreprenad har bytt ut vårt underlag. Vi har även målat sargen i ridhuset för att få en ljus och härlig känsla. Tack Colorama för sponsring av färg!

Nu har vi hösten framför oss och det finns planer för flera roliga aktiviteter och tävlingar. Läs vidare för att inte missa något...


Fartfylld medlemsfest i Fagereke!

Juni månad avslutade vi med en medlemsfest utanför stallet. Drygt 20 medlemmar dök upp och vi hade det riktigt trevligt med grillat, fika och massa roliga lekar. Stort tack till alla er som dök upp och givetvis till er som arrangerade!

Se bilder från festen här


Lokal dressyrtävling på söndag

Den 6 september arrangerar FRF en lokal dressyrtävling för ridhäst. Vi behöver fortfarande fler funktionärer, så kan du tänka dig att ställa upp får du gärna kontakta Ullis på telefon 070-215 57 94.


Pay & Jump 19 september

Den 19 september är det dags för ännu en Pay & Jump i Fagereke! Perfekt för dig som vill ut och träningshoppa under tävlingsliknande förhållanden. Välkommen med din anmälan!

Läs mer och anmäl dig här


US-aktiviteter i höst

Ungdomssektionen har planerat in flera roliga aktiviteter under höstterminen. Det blir pizzakväll med övernattning, halloweenhoppning och julklappshoppning! Mer information om aktiviterna publiceras löpande på fagereke.se.


Fagereke säljer Newbody och kakor/godis

Nu har vi kört igång försäljning av både Newbody och kakor/godis för att dra in pengar till föreningen, så att vi kan köpa in material och prylar till anläggningen som alla våra medlemmar har nytta av. Är du intresserad av att hjälpa till att sälja? Kontakta Karin för Newbody (072-538 65 57) och Felicia för kakor/godis (070-957 01 15).

Vill du inte sälja men kanske stötta oss genom att köpa något? För Newbody gäller brun katalog. Kak- och godisutbudet hittar du på www.kakservice.se. Kontakta någon i stallet om du vill lägga en beställning.


Snälla, mocka efter din häst!

Vi vädjar nu till alla våra medlemmar som rider på vår anläggning att mocka efter era hästar! Vi är en liten förening med knappa resurser och det är de uppstallade hästägarna som sköter anläggningen med allt vad det innebär. Vi har alltså ingen personal som gör detta. Det är inte kul för någon att behöva börja med att mocka ridbanorna innan det går att sladda, och det är inte kul för övriga ekipage att behöva kryssa mellan högarna. Många har synpunkter på underlaget, men ska det bevaras och hållas i bra skick är mockning a och o.

Ibland ser vi medlemmar som går runt och mockar hög efter hög på ridbanorna – och det värmer i våra hjärtan att se sånt. Ännu gladare skulle vi dock bli om varje person kan ta ansvar för att mocka efter sin häst. Finns det något vi skulle kunna göra för att förenkla för er att mocka tar vi gärna emot tips och förslag!


Gilla oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Fagereke Ryttarförening eller för att du har valt att prenumera. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.