"Att beröra är att ge liv"

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 11 - 2015

Hej ##firstname##

Sommar och regn är det som tycks gälla i vårt avlånga land. Men det blir säkert bättre nästa vecka när vi öppnar mottagningen igen efter sommaruppehållet.

Från och med måndag 3/8 kan du nå oss igen. Våra telefonnummer är: Göran: 0733-122347; Inger: 0702-871259. Eller via maiil info@feldengood.se

Feldenkraisutbildningen

Det har varit en givande sommar ur feldenkraissynpunkt då vi genomfört det sista sommarsegmentet av utbildningen. Nu har våra elever endast 4 veckor kvar till examen. Vid två tillfällen i sommar har våra elever gett individuella lektioner och det har varit kö till lektionerna. Fantastiskt och tack till alla er som kom och hjälpte oss med utbildningen. Nästa tillfälle blir i oktober. mera info om detta i september.

Höstens program

Tyvärr har jag tvingats ställa in kursen i Stockholm då jag inte lyckats hitta någon lämplig kurslokal. Kursen "Get in touch" i Malmö har flyttats till 7-8 november.

Gruppundervisningen startar onsdag 26/8 och det blir undervisning måndagar och onsdagar som tidigare.

Get in touch - Beröring.Malmö 7-8 november

"To touch is to give life" Michelangelo

Känseln är förmodligen vårt viktigaste sinne, om vi inte kan känna så blir livet närmast omöjligt att leva. Trots detta så ängnas väldigt lite uppmärksamhet och intresse åt detta sinne. Dessa två dagarna har du möjighet att förfina din känsel och upptäcka dess betydelse för ditt agerande. Kursen är fram för allt lämplig för föräldrar och alla som arbetar med andra människor.

Jag är övertygad om att världen skulle se annorlunda ut om vi alla berörde varandra så som kärleksfulla föräldrar i bästa fall berör sina barn.

Dela gärna med dig av detta nyhetsbrev om du vet någon som kan ha glädje av det. Då gör du både dem och mig en tjänst. 

Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.