Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Augusti 2015

Säljaktiviteter!

Nu i sommarvärmen och efter go ledighet är det läge att planera. Kan du hitta på nya sätt att öka försäljningen av dina produkter/tjänster? Men herregud tänker du, jag/vi har väl provat allt nu.

Inte då, det finns alltid massor mer att göra. Du/ni har bara inte kommit på vad ännu. Ibland får vi helt enkelt stjäla idéer från andra. Ibland gör vi samma som alltid fast tvärtom. Ibland kommer vi på något som absolut inte funkar men så får det bli ibland. Det viktiga är att du alltid vågar testa nytt.

Vissa säljaktiviteter älskar säkert dina kunder och vill absolut inte att du ska ändra på just dem. Jag gillar t ex när Adlibris kör en kampanj med en massa deckare för 99 kr. Kan du göra något liknande?

  1. Sätt ihop olika paket för 99 kr. Det behöver ju faktiskt inte vara en prissänkning på något utan gör bara bra paket som kunden har nytta av och kanske ändå skulle köpt ihop, för 99 kr eller vilket belopp som är aktuellt för dig.

  2. Köp 3 betala för 2. Det är gammalt tänker du. Absolut men det är en storsäljare, är nog alla företag överens om. Gör den med helt nya sammansättningar. Det vanligaste är ju 3 av samma sorts produkt. Vilket ofta är ett plus för då lär vi ju våra kunder att alltid köpa fler av en våra produkter. Men prova absolut andra sammansättningar.

  3. Involvera sociala medier i dina erbjudanden. Något kunden ska göra på facebook, Instagram mm som gör att du får god reklam och kunden ett bra erbjudande.

  4. Har du något dina kunder kan prenumerera på? Inte? Kan du skapa något. Tänk lite utanför boxen en stund och du kommer säkert på något även för dina produkter/tjänster. Detta skapar återkommande kunder som också är nöjda hela tiden och gör bra reklam för dig.

 

Nu när du spånat på detta en stund har du säkert kommit på fler bra, effektiva och kundfrämjande säljaktiviteter. Är någon helknäpp så kör den ändå! Planera nu ut dem över året och följ sedan ditt schema. Ha gärna någon aktivitet i bakfickan som är lätt och smidig att aktivera när du tycker säljet varit för lågt en tid. Gör något galet som inte är med i schemat och då får ett galet resultat!


 

Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig! 

Beställ information

Beställ boken

 

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

 

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

 

En gåta:

En grönlandshund klarar väldigt låga temperaturer. Men vilken hund klarar väldigt hög temperatur?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Hoppas du klarade att räkna ut det i sommarvärmen. Jag är 21 år.

 

Stylingtips:

Randigt åt alla håll och kanter är ju också något som hör sommaren till. Beroende på hur plagget i övrigt ser ut och i vilket material det är gjort, så blir det extra somrigt, som de tunna tunna randig byxorna i blått och vitt. Typiskt marint sommarmode som alltid funkar!

Randigt på längden är ju också det håll jag oftast rekommenderar att ränderna ska vara åt. Då blir du smalare och längre eller i alla fall blir upplevelsen av dig i detta mönster så. En av de absolut bästa sätten att "banta" på.

Visst spelar det också in hur breda ränderna är. Om vi fortfarande pratar "bantning" ska ränderna vara smala. Dock tycker jag att du ska anpassa det efter din kroppsstorlek. Det passar utmärkt med bredare ränder om du är större i kroppen eller också väldigt lång eller både och. Då kan de smala ränderna se lite mesiga ut på dig annars.

Den kritstreckrandiga skjortan är ju en riktig klassiker som förekommer i en oändlig massa färger, ofta då med den vita randen som "kompis". Roligt är det och också med kul effekt om man på detta randiga mönster också printar något blommigt eller annat helt avvikande mönster eller textning, så att skjortan får extra effekt. Har sett skjortor med randigt på ena sida knäppningen och rutigt på den andra. Kul!

Det klassiskt randiga funkar för flera olika personlighetstyper, dock nog mest vanligt på den Klassiska personen och på den vi kallar Eurochic. Sedan beror allt givetvis på hur du matchar detta randiga. Du kan ju kombinera de randiga byxorna med ett helt galet mönster upptill och då funkar det även för den Kreativa och den Dramatiska.

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.