Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vi gör Uppsala attraktivt

Uppsala kommun växer kraftigt både i staden och på landsbygden. Läs Marlene Burwiks (S) krönika om hur majoriteten vill fortsätta utveckla Uppsala. 


Nya regler för näringsdeklaration

Snart blir det nya krav på märkning av färdigförpackade livsmedel. Läs mer om vad som gäller från och med den 13 december 2016. 


Viktiga dialoger på Relationsdagen

Uppsala kommun finns med som partner och utställare på årets Relationsdag den 2 mars. Dialogen med näringslivet är viktig. Läs mer om kommunens deltagande


Näringsliv Uppsala gratulerar

Vi säger grattis till alla företagare och företag som vunnit eller varit nominerade till olika företagarpriser! Läs om vilka de är


Sök bidrag hos Leader Upplandsbygd

Med hjälp av EU-pengar och genom samverkan kan företagare, ideella föreningar och myndigheter utveckla projektankar genom leadermetoden. Läs mer om projektet.


Attraktiv fastighetsmarknad

Fastighetsvärlden anordnade den 11 februari seminariet "Så kan staden växa smartare – en heldag om fastigheter och tillväxt i Uppsala". Läs mer om seminariet.


Näringsliv Uppsala ges ut av kommunledningskontoret, Uppsala kommun.
Ansvarig utgivare: Yvonne Näsström
Prenumerera på 
Näringsliv Uppsala
Kontakta oss gärna via e-post 
naringsliv@uppsala.se
Läs mer om vad som är på gång www.naringsliv.uppsala.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.