Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej ##firstname##, här kommer några roliga nyheter!

Vi på Get a Newsletter tycker om feedback. I mångt och mycket har våra egna användare varit våra ambassadörer och bidragit med värdefull information som legat till grund när vi finjusterar verktyget sedan lanseringen. Den senaste månaden har vi finslipat verktyget ytterligare för att förenkla och förbättra användarupplevelsen. Några av justeringarna hittar du i blockeditorn där vi bland annat gjort det möjligt att kunna förstora/förminska textrutan där du matar in din text i nyhetsbrevet och snabbat upp rubrikfältet så att nya ändringar visas direkt. 

Har du några tips eller förslag på nya funktioner? Hör av dig till oss och berätta mer!

SENASTE NYTT HOS GET A NEWSLETTER

Hälsa på Lotta – vår nya stjärna på supporten!

Rekryteringsprocessen är avklarad och sedan en kort tid tillbaka har vi Lotta på plats som är det senaste tillskottet i vår lilla kontorsfamilj. Hon kommer att svara på alla härliga supportfrågor framöver. Vi har värmt upp stolen för Lotta genom att ställa några korta frågor. Se vad Lotta har svarat på bloggen.  


Nu kan du äntligen sortera bland dina listor i verktyget

Listsorteringen är inget nytt, den har länge funnits med i det gamla verktyget och tanken har sedan lanseringen av det nya gränssnittet varit att implementera sorteringsfunktionen på nytt, nu har den kommit på plats. Läs mer om det på bloggen


Jobbar du med digital marknadsföring?

Vill du maximera din professionella utveckling? I så fall behöver du börja tänka på vad du kommer att göra på ditt jobb om ett år. Hur stor skillnad kommer det att vara? Hur stor del av företagets framgångar beror på dig?
 

Om du är redo för nästa steg i karriären och vill ha en nyckelroll i företaget som du jobbar på så kan det här vara ditt drömjobb. Är du eller känner du någon som du tror är sugen på sin livs utmaning så tycker vi att du ska läsa annonsen och återkoppla till oss så snart du kan.


Sökfunktionen i verktyget har fått ett ansiktslyft

Före (utan sök-knapp)

Efter (med sök-knapp)

Vi har gett vår sökruta under fliken "Kontakter" och "Prenumerationer" lite hjälp på traven genom att förtydliga och synliggöra sök-knappen. Här har vi utgått från den feedback som vi fått in från våra användare. Läs mer om justeringen på bloggen.

Har du ett förslag på något som kan förbättras eller läggas till i verktyget? Hör av dig till oss och berätta mer.

 

SENASTE NYTT FRÅN BLOGGEN

Icke-responsiva sidor rankar sämre på Google

Igår uppdaterade Google sin sökmotor för att förbättra kvaliteten på sökträffar i mobil och surfplattor. Detta innebär att icke-responsiva webbsidor kommer att ranka sämre på Google. Det ligger även en viss trovärdighet i att använda sig av en layout som är responsiv.

 Se om din webbplats är mobilanpassad →

Vad är ett SPF-record?

SPF-record är ett välanvänt sätt att hindra oönskad e-post att spridas. Eller i fallet där man är avsändare, se till att ens nyhetsbrev inte hamnar i skräppostfiltret. Enligt Ehandelsindex använder endast 20 procent av Sveriges e-handlare SPF-records. Ta reda på hur du kan lägga till ett SPF-record.


Det här behöver du veta om SPF-records →

GET A NEWSLETTER TIPSAR

Öka din försäljning med Google Adwords

Öka din försäljning med Google Adwords

Hur väljer du rätt sökord till din Adwords-annonsering? Det och mycket mer i denna artikel som är tagen från Företagande.se.

Det här ska du tänka på →

Gå med i vår grupp på LinkedIn

Allt du behöver veta om e-post

I vår grupp på LinkedIn delar vi med oss av det senaste inom e-postmarknadsföring och låter dig inspireras av nyhetsbrev som andra företag delar med sig av. 

Gå med i vår grupp på LinkedIn →

POPULÄRASTE FRÅGORNA I SUPPORTEN


Uppgradera kontoLogga in

Du vet väl om att du kan hitta svaret på alla dina frågor i vår nya hjälparea?

Behöver du hjälp?

Kontakta oss via hemsidan

Hitta svaren i vårt Hjälpcenter

Följ oss i
Sociala medier

Gilla oss på FacebookFölj oss på twitterSe guider på YouTube

Get a Newsletter Scandinavia AB
Nytorgsgatan 17, 116 22 Stockholm

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.