Nyhetsbrev
Det händer på klubben 23:e april

 

Nu ökar vi tillgängligheten med appen
Sista 9

En nyhet för spelåret 2020 är att vi från och med 23:e april inför Sista 9 på Landskrona GK. Det innebär att du får möjlighet att boka våra sista nio hål samtidigt som det generella bokningstrycket lättar på hela banan. Du kan kostnadsfritt ladda ner Sista 9 från App Store och Google Play.

Så här funkar Sista 9
Alla bollar som avser att avsluta spelet efter nio hål, meddelar detta via appen Sista 9 som du laddar ner kostnadsfritt till din smartphone. Andra spelare får då möjlighet att se när spelluckor från hål 10 skapas och boka dessa luckor som nya starttider.

Tiderna i Sista 9 uppdateras sedan efter speltempot. Det gör att man i förväg kan se när bollen på de första nio hålen blir klara. Spelluckorna kan då tas över med perfekt timing av en ny boll från hål 10.

Införandet av Sista 9 ökar tillgängligheten för samtliga medlemmar och hjälper samtidigt Landskrona GK att öka sina intäkter. Du som användare får dessutom möjlighet att samla greenfee till andra anslutna banor varje gång du lägger ut eller bokar en tid i Sista 9.

Snabbhetspremie till de 200 första
För att komma igång snabbt och öppna banan för fler, får de 200 första som registrerar sig i appen och anger koden LANDSKRONAGK100 en snabbhetspremie i form av 100 kr greenfee till andra anslutna banor.

Här laddar du ner Sista 9

Se även en introduktionsvideo med före detta tourspelaren Mathias Grönberg nedan

Har du frågor, tveka inte att kontakta kansliet.

 

 
Ladda ner appen Sista 9 →
 
 
Intro video med Mathias Grönberg →
 
 

Shopen
Helgerbjudande och nyheter

Inför helgen har vi laddat upp med ett riktigt kanon erbjudande.
Bushnell Tour V4 jolt laserkikare för 2.895kr (ord. 3.895kr).


Vi har också fått in Cobras nya wedgar. King Cobra Snakebite heter nya wedgen från Cobra. Snakebite syftar till nya skårteknologin där skårorna på träffytan gjorts 11 procent djupare och därmed blivit 40 procent skarpare. Detta ska ge mer bollspinn än med tidigare Cobrawedgar.


FootJoy shoefitting dag 29:e april

Torsdag 29:e april kl 13.00-17.00 är FootJoys skoexpert Hampus på plats i shopen. Utprovningarna är personliga och bokas via www.footjoy.se/sv_se/event.html eller direkt till shopen

 

Oldboyskommittén
Herrarnas seriespel inställt 2021

Dessvärre har vi fått besked från Skånes Golfförbund att seriespelet 2021 är inställt.

Förbundet har tagit detta beslut efter Svenska Golfförbundets starka rekommendation att för  närvarande inte genomföra någon tävlingsverksamhet. Detta beslut gäller fram till och med 16 maj ännu så länge. Rekommendationen kommer med största sannolikhet att förlängas.

Förutom SGF:s avrådan har beslutet grundats på att smittspridningen fortfarande är hög. Samåkning och besök i golfrestauranger mm medför även det ökad risk för smittspridning. Vaccineringen av de stora grupperna (20 – 60-åringar) är inte påbörjad vilket också har påverkat beslutet.

Beslutet i Skånes Golfförbund var helt enigt (styrelsen i samråd med Seniorsektionen Herrar).

Framför även en hälsning från Förbundet om en skön sommar med mottot: Stay safe!

Beträffande övriga aktiviteter (tisdagsgolfen mm) återkommer vi med senare.

 

Damkommittén
Framskjuten tävlingsstart

I dessa corona tider har det tyvärr blivit så att vi inte kan arrangera några tävlingar förrän den 1:e juni, vilket innebär att vi varit tvingade att stuva om i vårt tävlingsprogram. 

Som det ser ut idag har vi vår första tävling den 2 juni, som i skrivande stund blir vårt Blomterslag, som sponsras av Tullstorp Blommor.

Nu hoppas vi alla att säsongen kan starta i juni så att vi alla äntligen kan träffas.

Nytt spelprogram finns på hemsidan.

Barbro, Ann-Charlotte, Inger, Gunnel, Pia och Anna