Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SVENSK MUSIK OCH TEATER

Vad händer när vi är vaccinerade?

Jag är övertygad om att livescenerna kommer att fyllas av kulturhungrig publik. På scenen kommer vi återigen få känna vibrationerna från publikens upplevelser. Det är nämligen så att det känns när ni blir berörda. Den känslan längtar jag efter.

Under tiden arbetar jag i styrelsen för föreningen Artister för Miljön och så har vi gott om tid för att göra klart våra nya skivor. Den första har vi redan släppt och det har varit härligt att läsa recensionerna.

Här kommer några spellistor på Spotify

LOWER EAST MANHATTAN PROJECT. Vårt nya jazzalbum.

POETENS SÅNGER en skiva som jag släppte för några år sedan. Poeten tänker på de existentiella frågorna men vill helst bara sjunga allsång.

Om du gillar EVERT TAUBE sa kan du lyssna på mina tolkningar, texterna är viktiga och Jan Holmgrens arrangemang är geniala.

 

Om du vill tjuvlyssna på grovmixningen av vår kommande EP CARBON så kan du gå in på vår hemsida.

 

Nya uttrycksmedel

En utopiportal

När samhälleet förändras så skapar konst och kultur nya uttrycksmedel. Jag har valt att skapa en utopiportal där man kan publicera sina positiva framtidsvisioner.

Jag tror nämligen att en utopi går in i vårt undermedvetna och ger oss en riktning. Det är så vi kan skapa ett bra samhälle. Däremot tror jag att dystopier är ganska meningslösa, de brukar uppröra oss, men sedan händer det inte så mycket mer.

Många sammanblandar dystopier med verklighetsbeskrivningar, fakta. Den sammanblandningen tror jag kan vara skadlig. Det är på fakta och intuition som vi ska bygga våra framtidsvisioner. Vi ska beskriva det samhälle som vi vill ha. Då går det in i vårt undermedvetna och vi börjar ta oss i rätt riktning.

Eftersom jag tror att vi fungerar på detta sätt så kom jag på att jag skulle skapa detta processverk. Det blir aldrig klart, men nu är det presentabelt.

Skicka gärna in din egen utopi. Den kan vara kort eller långt. En låt, en text, en bild eller en tanke. 

En informationsfilm. Klicka här   fem minuter

En lång film med intervjuer. Publicerad på FOLK OCH KULTUR 2021. Klika här  En timme lång

 www.braframtid.se

Fler album

The Ultimate Tour CARBON släpper vi i maj. Det är en EP med två låtar om hur vi behandlar vår jord. ”Koldioxid Blues” och ”Jordmöns brustna ben”. Vi har tänkt annorlunda och låtarna sticker ut. Du kan läsa om albumet på vår hemsida.

I juni kommer hela albumet med några livsbejakande låtar från föreställningen THE ULTIMATE TOUR, föreställningen går att boka.

Även SKOG OCH SAXOFON är inspelad och håller på att slutmixas.

Nu är det dags att preliminärboka

Om du är osäker på när du kan återstarta dina arrangemang så kan du tryggt veta att det går att preliminärboka. Inga avbokningskostnader i dessa tider. Läs om våra föreställningar på hemsidan.

www.musikochteater.se


SVENSK MUSIK OCH TEATER
Erik Winqvist

youtubefacebookinstagram

Boka Nu!

info@winkir.se

Telefon:0708 77 66 67

www.musikochteater.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.