Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Påskhälsningar från Amuletten

Tiden rinner iväg och plötsligt har det gått ett månvarv igen. Nu ser det ju ut att bli en något annorlunda påskhelg även i år. Hoppas du får vara frisk och ha en fin påskhelg ändå. Bra ändå att det numera finns möjligheter att ses digitalt och att vårvädret gör det enklare att umgås utomhus. Jag tänker att den nu rådande situationen kanske gör att vi skapar nya traditioner där vi umgås under lite mer kravlösa former, med picknick eller grillning utomhus, eller bara tar en promenad tillsammans i naturen. Roligt också att börja göra fint ute i trädgårdar och på balkonger och altaner. Som Månadserbjudande nu i April har vi extra bra priser på våra Vindspel och Solfångare. Kom ihåg att kolla in Veckans Fynd också, där har vi ett nytt erbjudande varje vecka. Denna vecka har vi nedsatt pris på våra fina Japanska rökelser från Morning Star. I vårt stora rökelsesortiment har vi även många andra fina rökelser att välja bland. HÄR kan du t ex välja 3 olika rökelser från Green Tree och betala endast för 2! Längre ner i brevet finns även erbjudanden som bara du som läser det här brevet har tillgång till.

OBS! Du får gratis frakt om du handlar varor för 600 kr eller mer hos oss!

Vi önskar dig en riktigt Skön Påskhelg!

Gunilla m personal

 

 

Vårläsning

Roligt att intresset att läsa om Stenar och Kristaller har ökat! Nu har vi fyllt på i bokhyllan! Vi har nu även Jolanda den Tredjes nya bok Tarot och Häxkonst hemma.Självklart finns även hennes nya kortlek att beställa! Intresset för vår nya kortlek Stjärnsjäl var oväntat stort, och de kortlekar vi hade hemma räckte tyvärr inte till alla. Hoppas snart ha fler hemma igen. En annan nykomling i bokhyllan är boken Leva Yoga. Om den kan du läsa mer längre ner i brevet! Önskar dig många sköna lässtunder i vår!

 


Som månadserbjudande i April har vi 20% rabatt på Vindspel och Solfångare

Vindspel är lugnande och sköna att ha i trädgården eller på balkongen. Vi har många olika modeller och storlekar, både mjukt kluckande Bambuvindspel, och mer klingande metall-vindspel med olika motiv. Vi har även  Woodstock vindspel som är melodiskt stämda i sköna toner. Provlyssna här Woodstock vindspel .

Solfångare i olika modeller reflekterar solens strålar och placerade i ett fönster, skapar de dansande färgspectran i rummet.

 


Drömfångare

Brun drömfångare med 5 ringar, fjädrar och pärlor. Den största ringen mäter 22 cm i diameter.

Traditionellt fick nyfödda barn en drömfångare, som sedan följde dem genom livet. Nya detaljer kunde sättas dit under livets gång.
Hängs vid sängens huvudända eller i fönstret och sägs filtrera drömmarna och endast släppa igenom de 'goda' drömmarna.
Fjädrarna symboliserar livets andetag.

Ord pris 139,00  Nu 89,00

 

 

Doftljus i fin Pomander

Doftljus i fin Pomander, som sedan kan användas till exempelvis doftande örter eller doftvax. Finns i 2 olka dofter: Citronella och Anti-tobak.

Ord pris 29.00 Nu 19,00


Ängel Eden - Musik

Vacker och detaljrik ängel med diskret dekormålning. Passar bra i hemmet eller trädgården.

Höjd: 31cm
Material: Polystone 

Ord pris 329,00   Nu 259,00

 

 

Leva Yoga - Från observation till transformation

Då yoga enligt Satyananda-traditionen är en del av min vardag, och även ett av verktygen som hjälpt mig att efter närmare 40 år inom vården, våga ta steget och byta yrkesinriktning för att ta över verksamheten här på Amuletten, känns det fint att även kunna dela med mig lite av det i vårt breda utbud. Att ha boken Leva Yoga i sortimentet känns extra roligt, då författaren Mattias Gopala Hagman var en av lärarna när jag gick min Yogalärarutbildning. De övningar vi gör på yogamattan är ju bara en liten del av ett Holistiskt system. Här kan du läsa om att använda Yoga i ditt dagliga liv. 

I boken finns även en kod och inloggningsuppgifter, som ger dig tillgång till inspelningar av guidade meditationer och övrigt extra material efter att du registrerat dig och loggat in.

Vi gör inte Yoga för att bli bättre på Yoga. Vi gör Yoga för att bli bättre på att leva.

Enligt den klassiska yogans synsätt är yoga en livsstil och inte endast en uppsättning tekniker. Yogisk livsstil börjar med självobservation och fortsätter med självtransformation. I den här boken får du lära dig hur du praktiskt kan tillämpa den yogiska filosofin och psykologin för att öka din självkännedom och skapa positiv utveckling i livet.

Mattias Gopala Hagman är yoga- och meditationslärare, beteendevetare och ayurvedisk hälsorådgivare. Han startade Gävle Yogaskola 2001. och håller regelbundna kurser och föredrag till allmänheten, företag och organisationer.

Ta väl hand om dig!

Gunilla

 

 

 


Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.