Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.Kära vänner, pga en försenad leverans gick det inte att beställa denna box förra veckan men nu så........

Hårdrocksöl när det som bäst, hårdrocksöl när det är som coolast och självklart är det dags Iron Maiden's "Trooper The Collection V2" att kliva in i beställningssortimentet på Bolaget!

Denna sjukt coola låda innehåller 12 flaskor a' 33cl:

2st - 666 Limited Edtion Premium Brittish Ale 6% 

Charged with even more flavour and more alcohol, but brewed to the same great recipe of the original Trooper. 

2st - Red 'N' Black Porter 6,8%

A blend of chocolate and crystal malt gives this full bodied beer a roasted malt and caramel backbone. The Robinsons’ yeast provides hints of both liquorice and honey to create a delicious warming brew.

2st - Sun and Steel Saké Infused Pilsner 4,8% 

A double-fermented pilsner infused with saké to produce a crisp refreshing taste with a flash of fruit. 

2st - Hallowed Belgium Ale 6% 

A hybrid beer inspired by Belgium and brewed in England. The Belgian style yeast combines with Noble hops to deliver a complete palate of subtle banana with a plum finish. 

2st - Fear Of The Dark Stout 4,5%

English dark roasted chocolate stout that is full bodied and rich in flavour.

2st - IPA 4,3% 

Marries together familiar American hoppy flavours with a fundamentally British backbone.


Cune Gran reserva 2014 - SB.84161 - 249kr

Cune Imperial Gran Reserva 2015 lanserades förra veckan och vad passar väl bättre som tips idag än en mogen lillebror som ni hittar i beställningssortimentet? Inte mycket tycker vi.

Cune Gran Reserva är producerad av handskörade druvor från vingårdar i Rioja Alta. Den alkoholhaltiga jäsningen ägde rum i rostfria tankar. Efter jäsningen med skalmaceration som ger färg och struktur till vinet och med efterföljande malolaktisk jäsning så har vinet lagrats i både amerikanska och franska ekfat följt av lagring i flaska i totalt 36 månader.

Nyanserad, kryddig, utvecklad smak med fatkaraktär, inslag av plommon, mörka bär, dill, kanel, choklad, korinter, tobak och vanilj.

 

Vinet har en kryddig, lätt utvecklad och nyanserad smak med stor fatkaraktär. Vinet har inslag av plommon, körsbär, choklad, vanilj och dill. Serveras gärna vid 14-16°C till rätter av mörkt kött. Vinet har fått följande ratings: 97 Tim Atkin points | 95 Gourmets Guide points | 95 R. Parker Wine Advocate points |95 Decanter points - Gold Medal |94 Vinous points | 94 James Suckling points | 93 Peñín Guide points

CUNE (Compañia Vinicola del Norte de España) är Riojas näst äldsta vinhus, och blev etablerat 1879 av bröderna Asua. Cune blev snabbt populärt som varumärke då spanjorerna tyckte det var svårt att uttala firmans hela namn, sedan dess har varumärket nästan byggts upp av sig själv. Cune ligger i Rioja Alta vid byn Haro.
Cune har en av Spaniens äldsta samlingar med Riojaviner och är fortfarande familjeägd. Cune är känd för sina Imperial viner som har haft stor framgång i över 50 år och blivit utsedd som Spaniens bästa vin av internationella vinskribenter.


Pommace, druvskalen av Nebbiolo ifrån Aldo Conternos vingårdar vara 50% är från Cicala, 30% är från Colonnello, och 20% ifrån Romirasco. Grappan är lagrad på akaciafat och vitvinsfat, lagring 6-12 år. 

Stor smak med mycket fatkaraktär, inslag av nötter, apelsinmarmelad, aprikoser, gula russin, mandelmassa, vanilj, tobak och ceder. 

 

Även här blir det ett tips för att komplettera förra veckans lansering och då med en vit Aldo Conterno. 

Rustik grappa på råvara från aldo Conterno men ändå elegant och mjuk med mycket karaktär och personlighet. aromer: röda bär, örter och krydda.

Marolo La Bussianella Poderi Aldo Conterno 44% - SB.86458 - 679kr 

Paolo Marolo heter grundaren till detta fantastiska destilleri som finns i utkanten av staden Alba som ligger mellan de berömda vinregionerna Barolo och Barbaresco i Piemonte. Marolo har gott renommé och varumärket står högt i kurs hos kännare och restauratörer i både Italien, Europa och USA.

Destilleriet grundades 1977 och använder hantverksmetoden discontinuo a bagnomaria (satsvis destillering med vattenbad) dvs druvskalen blandas med vatten i pannan och upphettas indirekt för maximalt skonsam behandling av råvaran.


Ja, kära läsare, vi har tidigare lanserat alkoholfri öl och nu är det så dags för vin i samma kategori.

Druvorna skördas under natten, temperatur kontrollerad och för att avlägsna alkoholen ur denna dryck har de använt sig av en teknik som kallas "the spinning cone column".

Fruktig smak med inslag av stenfrukt, aprikoser, galiamelon och mandarin.

Edenvale Beverages är ett privatägt företag grundat 2006 i Australien och grundat på filosofin att leverera innovativa dryckesvarumärken av hög kvalitet till konsumenter över hela världen. De erbjuder konsumenterna en överlägsen kvalitet av alkoholfri, australisk vindryck, framställt genom Spinning Cone tekniken som de var först med att införa.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj 2019, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.