Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Upplevelselöpning...

Vi är helt inställda på att upplevelselöpning är den form som gör löpningen hållbar resten av livet. Det handlar om att fokusera på löpning i annorlunda och unika miljöer gärna kombinerat med någon sevärdhet. Det finns så otroligt många intressanta upplevelser i vår natur, som kan handla om allt från geologi till kultur. 

Upplevelser handlar även att göra något tillsammans i grupp och känna samhörigheten att nå ett gemensamt mål. Det gör att inramningen och alla deltagare är en stor del av upplevelsen. Det och en gnutta överraskningsmoment är receptet på en lyckad upplevelselöpning. Vi ses under 2021...  :-)

//Daniel

#11 Tvärs över ön

På grund av de speciella förutsättningarna som finns på södra ön, går bara en del av marken att odla. Stora alvaret och sjömarkerna vid Östersjön har inte kunnat odlas utan har främst fungerat som betesmark. Mycket som kan upplevas som naturens orörda skönhet är i själva verket ett lyckats samspel mellan människa och natur. Södra Öland är med på Unescos världsarvslista som en av världens mest unika platser! 

#5 Bödakusten

Utbudet på norra ön är stort och omväxlande, här finns nästan helt vegetationslösa klapperstens-strandvallar där blåeld blommar under sommaren samt kalkrika ängstallskogar med en mångfald av orkidéer, karga sandhedar med stormvridna tallar och bördiga lövlundar. Även sjömarker och alvarsmark finns på norra delen av ön, om än ej så vidsträckta som på södra delen. 


"Vad tycker du var bra eller positivt med löpturen/eventet?"

Faktan vid stoppen, bra planerad runda, fikan. Allt var mkt bra. Kombinationen löpning/social aktivitet/fakta om området. Att tanken var just upplevelsen och inte farten. Bra tempo. Fin natur. Varierat underlag."

- Kommentarer från tidigare deltagare


Spring hela Öland

Denna löpupplevelse ger deltagarna en smakbit av allt som Öland har att erbjuda. Vi springer längs kusten, i skogen, i beteshagar, på asfalt, på grusvägar, på skogsvägar, på stigar och på alvaret. I kombination med unika boenden och matkultur ger denna resa minnen för livet. 


Anpassade löpturer på era villkor...

Boka en löptur och upplev Öland på ett nytt och mer fantastiskt sätt. Ni bestämmer var och hur länge löpturen ska vara och får en lokal guide som tar fram det bästa upplägget för att ge er en underbar löpupplevelse. Vilket datum passar er löptur? Vi skräddarsyr det bästa alternativet för er löpupplevelse.


Du får gärna sprida detta nyhetsbrev till de som är intresserade av löpupplevelser. Ett eget nyhetsbrev får de genom denna länk 


Öland har massor att erbjuda. Varje kvadratkilometer har något att erbjuda besökaren. Det är bara att ta sig över Ölandsbron (6072 m) och börja upptäcka. Här är dessutom det bästa i livet gratis, den sköna och säregna naturen. Drygt 30 mils kust, med många badstränder, fler än 75 naturreservat, Stora Alvaret och Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap. Som extra plus växer det 32 olika orkidéer över ön. Läs mer om Öland...


facebookinstagramyoutubehomepageinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att din e-post anmälts till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter