Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SÄSONGSSTART I SHOPEN

Funderar du på om du har rätt klubbor i bagen inför årets golfsäsong? Då rekommenderar vi ett besök i vår golfshop. Här får du svar på dina frågor samt tips och råd om utrustning anpassad just för dig. Lördag 27 mars och söndag 28 mars kl. 09.00-15.00, är det säsongsstart i shopen och till och med skärtorsdagen finner du massor av fina erbjudanden. 

10% på hela utbudet
Ladda ditt rangekort med 100 drag för 950 kr ord. pris 1266 kr
Köp sex lektioner betala för fem 

29 mars-1 april är shopen öppen kl. 09.00-17.00 samt 2-5 april kl. 09.00-16.00. Därefter håller shopen öppet under vardagar kl. 09.00-18.00 samt på helger och röda dagar kl. 09.00-16.00.BANSTATUS

Vårdagjämning, säsongsstart i shopen och sol är flera positiva tecken för den som väntar på att golfbanorna ska öppna. Kylan dröjer sig dock envist kvar vilket gör att det dröjer ett tag till innan vi kan öppna. Vi återkommer självklart i alla kanaler så snart vi kan öppna någon av våra banor med ordinarie greener. Våra Oldtimers är positivt ihärdiga och spelar året om och för dig som vill spela redan nu är Parkbanan öppen med provisoriska greener, slagmatta och bollränna. 

9-HÅLS TÄVLING

Det har inkommit önskemål om att spela 9-håls oldtimerstävlingar. Om intresse finns kan vi ordna en ny klass som spelar 9 hål och kallas klass D. Är du intresserad mailar du ditt namn och golf-id till Bosse Windisch

VINNARE SWEETSPOT

Tack till alla som laddat ner Sweetspot-appen och deltagit i vår tävling. Vinsterna har fallit ut enligt nedan. Stort grattis till samtliga vinnare! Ni är välkomna att hämta ut era priser i receptionen hos oss på Öijared Resort.

1a pris Jonas Wohnerow- övernattning inklusive frukost på vårt hotell för två personer

2a pris Bodil Mårtensson- 1 dussin av årets modell av Pro V1

3e pris Daniel Broms- helglunch i vår restaurang för två personer

För dig som ännu inte registrerat dig i Sweetspot rekommenderar vi detta så att även du är redo när du ska boka årets första starttid. Läs gärna mer om Sweetspot och vår nya bokningsinformation på vår hemsida. 

DAGS ATT KOMMA IGÅNG?

Dags att komma igång med din golf? Välkommen att utveckla dig och din golf tillsammans med Öijared Golf Academy. Kontakta dem för kurser och lektioner.

GOLFKUL OCH JUNIORTRÄNING

Nu när våren är runt hörnet är dags att anmäla sig till GOLFKUL respektive Juniorträning, anmälan görs senast 31 mars. Läs mer och anmäl dig här 


Under påsklovet vecka 14, finns det påskläger för dig som varit med i träning tidigare. 
Läs mer och anmäl dig här


P
å vår hemsida finner du även vilka tider, från vecka 14, som Kalle kör juniorbussen från Floda Station.

AGENDA FÖR ÅRSMÖTE I ÖIJARED GK

Med den senaste kallelsen till årsmötet i Öijared GK onsdag den 14 april medföljde agendan som dock hade fel datum. Här kan du se korrekt agenda. 

Agenda för årsmötet

FIRA PÅSKEN HOS OSS

Njut av hemester och fira påsken hos oss på Öijared Resort. Kom över dagen eller bo över och njut av en natt på vårt hotell. På påskafton serveras trerätters middag från kl. 16.30. Pris 495 kr/person samt halva priset för barn under 12 år. Önskar du bo över erbjuder vi logi inklusive frukost för 695 kr/person för del i dubbelrum. Barn under 12 år 199 kr/person. Vi bjuder på entré till Öijared Bad och Bastu vid ankomst 1-3 april samt 8-10 april. För dig som är fullvärdig medlem gäller medlemspris 495 kr/person för del i dubbelrum.

 

- Meny påskafton -

Förrätt
Cheesecake på rökt lax med löjrom, dill, krasse, citron samt riven pepparrot

Varmrätt
Halstrad röding med västerbottenpuré och chantenaymorötter samt brynt smör med hasselnötter och soja

Alt.
Grillad entrecôte med rostad mandelpotatis, rödvinssås, syrad schalottenlök samt kyndelsmör
Dessert
Choklad- och nougatterrine med torkad frukt, nötkrokant samt vaniljglass

Förboka ditt bord eller din vistelse på 0302- 373 00.

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.