Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SWEETSPOT- NYTT BOKNINGSSYSTEM

Förbered dig inför säsongen genom att ladda ner appen Sweetspot från Appstore redan nu. Du kan dessutom vinna fina priser om du gör en bokning på vår testbana senast den 18 mars.

Det kommer att finnas en länk inne i "Min golf” samt på vår hemsida under fliken Boka starttid, där det också går fint att boka sina tider när man lagt upp ett konto i Sweetspot. Det är enkelt att ankomstanmäla sig i appen men det går naturligtvis bra att göra det personligen i vår reception.

Behöver du assistans för att komma igång med Sweetspot hjälper vi dig mer än gärna. Scorekort utlämnas som tidigare i receptionen, antingen i pappersform eller digitalt i Ontag.

BANSTATUS

Kylan håller i sig och det är i dagsläget svårt att veta när vi kan öppna våra banor. Högst troligt blir det under april månad som det ser ut nu och vi informerar naturligtvis vidare i detta ämne så snart vi vet mer. Driving range och lektionsverksamheten är igång så det går fint att förbereda sig inför säsongen för den som vill.

ÖIJARED GOLF ACADEMY

För information och kontakt kring grupper och lektioner Läs mer här

DAGS FÖR GOLFKUL OCH JUNIORTRÄNING

Anmälan till GOLFKUL och Juniorträning är öppen till och med 31 mars Läs mer här

INFORMATIONSMÖTE FÖR DIG SOM ÄR NY MEDLEM

Något av följande datum är du som är ny medlem för året varmt välkommen att anmäla dig för att få lite historik och information om anläggningen och våra kommande planer. Du får träffa vår VD Sandra Taranger Eberstein och klubbchef Lars Brydolf. Vi anpassar oss naturligtvis till gällande föreskrifter gällande Corona och tar just nu endast emot max sex personer per tillfälle. Vi bjuder på kaffe och bulle och din anmälan gör du på länkarna nedan.

24 mars kl. 18.30-20.00 

29 april kl. 18.30-20.00 

26 maj kl. 18.30-20.00 

CORONASÄKRAD REGELVANDRING

Ta tillfället i akt och fräscha upp dina regelkunskaper. Vi erbjuder fyra tillfällen, den 28 mars och den 5 april kl. 09.00-11.00 samt kl. 13.00-15.00 båda dagar. Regelvandring sker i grupp med max åtta personer inklusive ledare. Anmälan gör du i Min Golf. Pris för vandringen är 50 kr.

STÄDDAG DEN 10 APRIL

Välkommen på städdag lördag den 10 april med samling vid klubbhuset kl. 08.30. Vi städar våra banor fram till kl. 13.00 och äter därefter en god sopplunch. Vi bjuder även på kaffe och bulle under förmiddagen. Vi önskar din anmälan här senast den 5 april kl. 23.59.  

Notera att vi kommer att planera dagen på ett så bra sätt som möjligt för att inte bidra till ökad smittspridning och återkommer med detaljer runt detta till de som anmält sig. Helt klart är att vi kommer vara utomhus från början till slut, inklusive lunchen som serveras på uteserveringen.

Då årsavgiften inte längre innehåller någon städavgift väljer vi istället att utveckla Städgolfen som spelas lördag den 24 april och är öppen för alla som hjälpt till och jobbat på städdagen. Här utlovas startkit till alla, ett välfyllt prisbord och lunch efter spelet. Anmälan till Städgolfen gör du via Min golf.

NU HAR VI ÖPPNAT VÅR RESTAURANG

Välkommen till vår restaurang som är öppen alla dagar. Lunch serveras kl. 11.30-15.00 och cafésortiment finns under hela dagen. Det går även bra att få din lunch som take away.

facebooklinkedininstagramhomepage

Följ oss gärna via social media
Välkommen till Öijared- en egen värld

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.