Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

INFORMERAR NR 3, 25 mars 2021

Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev


INBJUDAN MÅLVAKTSTRÄNARUTBILDNING

Skånes FF bjuder in till en digital Målvaktstränarutbildning C. Kursen inleds med webbuppgifter på hemmaplan innan den digitala kursdagen den 29 maj. Kursen avslutas med ett gemensamt praktikpass när det återigen är möjligt att träffas fysiskt. Den digitala kursdagen och praktikdagen är ca en halvdag.


KICK OFF INFÖR ÅRETS TÄVLINGSSÄSONG

Ni har väl inte missat inbjudan till vårt digitala informationsmöte inför årets tävlingssäsong. Inbjudan riktar sig till tränare/ledare för seniorlag som under 2021 spelar i distriktsserierna för damer division 3-4 och herrar division 4-6.

Vill du veta mer om exempelvis nya tävlingsregler och ändringar i spelreglerna eller hur Skåne FF:s pilotprojekt med systematiskt fair play arbete och en helt ny fair play trappa kan påverka ditt lag, ta då chansen att kostnadsfritt delta på något av våra digitala Teamsmöten. Inbjudan med mer info och länk till anmälningsformuläret finns under "läs mer". 

Sista anmälningsdag är 28 mars. Välkomna mer er anmälan!


FÖRENINGSTRÄFF MED TEMAT "TRYGG FOTBOLL", 14 APRIL

En trygg fotbollsmiljö är avgörande för att barn och ungdomar ska fortsätta spela fotboll. Därför bjuder vi in alla skånska fotbollsföreningar till en digital föreningsträff där ni får tips på hur ni kan skapa en trygg fotbollsmiljö och höra hur andra föreningar jobbar med frågan.


FOTBOLL FITNESS OCH GÅFOTBOLL

Skånes FF vill här slå ett slag för fotboll fitness och gåfotboll som är enkla sätt att behålla fler längre inom fotbollen. Fotboll fitness är en träningsform som passar alla oavsett ålder, fotbollserfarenhet eller fysisk form. Fotboll Fitness kan definieras som organiserad spontanfotboll. Fokus ligger på att förbättra hälsan på ett roligt och socialt sätt utan fokus på att vinna.

Gåfotbollen har växt fram som en variant av Fotboll Fitness och är en träningsform speciellt anpassad för dig som vill gå och spela fotboll, mixade lag är standard och alla kan vara med. Det är precis vad det heter, fotboll där du som utövare går istället för att springa och det är jobbigare än du tror, och dessutom bra mycket roligare än du anar! Inga tacklingar är tillåtna vilket gör att skaderisken är minimal.

Vill du testa gåfotboll eller veta mer för att starta upp verksamhet i din förening?

I samarbete med Vellinge IF, som har organiserad verksamhet för gåfotboll, erbjuder vi en möjlighet att testa på gåfotboll - ta kontakt med ordförande Peter Lundgren, peter.lundgren@mestergruppen.se eller hör av dig till Mats Hansson som är tävlingsutvecklare på Skånes FF, mats.hansson@skaneboll.se alternativt 040-590224.Följ Skånes Fotbollförbund i sociala medier; Instagram, Facebook och Twitter.


(C) 2020 Skånes Fotbollförbund kansliet@skaneboll.se  

http://gantrack.com/subscription/unsubscribe/ Du får Skånes Fotbollförbunds Nyhetsbrev eftersom att du har en roll inom Skånes Fotbollförbund, Svenska Fotbollförbundet, övriga förbund, arbetar inom media eller i en förening. Om du tillhör en förening så ska du inte avsäga dig detta nyhetsbrev via länken utan kontakta din administratör i Fogis eftersom adresserna tas från Fogis inför varje nummer.