Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kalender våren 2021

Under våren 2021 besöker SILUETT besöker flera öppna förskolor och parklekar. Det är öppna verksamheter där alla är välkomna. Pga Covid-19 kan det finnas lokala regler på öppna förskolan gällande barnets ålder och antal deltagare.  Vi ber er kontrollera vilka förhållningsregeler som gäller på er öppna förskola. 

fotograf Lotta på skolfotografering av I ur och Skur förskola

Student 2021

Snart är det Studenternas tid och vi erbjuder båder klassfotograferingar på plats och porträttfotograferingar i studion. 

Vi fortsättar att fotografera våra grupper utifrån samma upplägg vi hade förra året. Många utomhusbilder, god dialog med skola och elevråd inför fotografering och goda hygienrutiner. 

Vill ni samla klassen på en bild? Kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar er klass. 

Tid i studion bokar ni via vår bokningssida


Kampanj i studion - CV bild

Är det dags för en ny bild till CV och Linkedin?
Under april-juni har vi kampanj på CV fotografering. Vi fotograferar mot vit eller grå bakgrund. Ange vad du vill ha vid bokning. 

Kampanjpris: 950 kr (Ord. pris : 1100 kr)


I priser ingår:
20 minuters fotografering
2 högupplösta bildfiler
lättare hudreutsch


Snabbstudio utomhusporträtt

Nu erbjuder vi våra snabbstudiokunder utomhusfotografering. Vi fotograferar utomhus i vår trädgård från mitten på maj fram till augusti. 

Fotograferingen sker i vår trädgård om vädret är bra. Det innbär att vi ska ha en utomhustemperatur på minst +15 grader (så att modellen inte fryser), uppehåll och måttlig vind. Bäst tid på dagen för porträttfoto utomhus i vår trädgård är mellan kl 11,30-13,30. 

Ange vid bokning om ni önskar utomhusfotografering så att vi hinner förbereda din fotografering.  


Boka skolfotograf

Nu startar vi upp bokningarna av skolfoto och förskolefoto för ht2021. Precis som tidigare år har vi fotograferna Lotta, Sten och Anders. I år kan vi erbjuda fler fototider med Anders. Det är vi jätteglada för. Anders och hans fotokompis Apan är väldigt omtyckta ute på förskolorna. 

Under perioden 20/8 -- 1/10 fotograferar vi gärna förskolor och öppna förskolor utomhus. 

Hör av er så berättar vi mer! Vi kan säkert hitta ett upplägg som passar er skola, förskola eller öppna förskola.


facebookhomepage

Stenbockens väg 1 , 175 65 Järfälla
info@siluettfoto.com
08 - 38 16 04

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.